Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Prostop aan?
Vriendelijkheid
Werkzaamheid behandeling
Deskundigheid therapeut
Afspraak maken

Wijnand

Kon snel terecht. Goed behandeling als je echt wil stoppen.

Duidelijk beeld. Het is ter ondersteuning. Het helpt bij het stoppen

Henry Veldman

Goed geholpen en daarna nooit meer zin in een peuk gehad. Ook kan ik er goed tegen dat anderen in mijn buurt roken

Sigaret honger was weg

Rob t hart

Beste keuze na 40 jaar ?

Na twee jaar ben ik nog steeds bloj dat ik niet meer rook ,

Vandaag is het op de kop af 8 jaar geleden dat ik gestopt ben met roken. Na 28 jaar roken is het me toen met behulp van Prostop gelukt om te stoppen met roken en daar ben ik nog iedere dag blij om!!

Het helpt!

Geoffrey

ProStop Den Haag

het werkt gewoon :-)

Hubert bankers

Laat je niks wijs maken mensen de laser behandeling doet helemaal niks en wordt in de meeste gevallen niet vergoed

Sprookjes vertellen

Reactie Prostop.nl:

Dag Hubert, vervelend om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met de behandeling. Helaas biedt de behandeling garantie op succes. Mocht u behoefte hebben aan een vervolgbehandeling, kunt u... Dag Hubert, vervelend om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met de behandeling. Helaas biedt de behandeling garantie op succes. Mocht u behoefte hebben aan een vervolgbehandeling, kunt u binnen 6 maanden kosteloos een nabehandeling aanvragen. De behandeling wordt inderdaad niet vergoed vanuit de basisverzekering, alleen vaak (deels) vanuit de aanvullende verzekering.

Snel

niet opvallend , maar alles zit goed inelkaar

Sorry, dit gaat u en niemand wat

Ik ben rustig en goed voorbereid deze therapie ingegaan. Met de belofte dat ik na een half jaar nog eens mocht terugkomen waarvan ik dankbaar gebruik heb gemaakt heeft dit alles geresulteerd in een... Ik ben rustig en goed voorbereid deze therapie ingegaan. Met de belofte dat ik na een half jaar nog eens mocht terugkomen waarvan ik dankbaar gebruik heb gemaakt heeft dit alles geresulteerd in een direct stoppen met roken zonder verdere bijwerkingen alsook zonder additionele middelen. Ik was een kettingroker tot bijna wel drie pakjes sigaretten per dag. Na mijn eerste behandeling heb ik nooit meer gerookt. Ik kan deze therapie iedereen die het nodig heeft van harte aanbevelen!!!

Volledige therapie

C.M. Burger

Na de behandeling heb ik geen sigaret meer aangeraakt, hoewel ik voor deze behandeling veel rookte. Dus ook een compliment aan Prostop!

Deskundigheid!

Gerrit