Keurig werk verricht en nette vriendelijke medewerkers.
Bart
Vriendelijke lui
Edwin Tor
Pul heeft de oude vloerbedekking goed verwijderd uit onze oude woning waardoor de oplevering soepel verliep. Ze hebben netjes gewerkt en ook het personeel was correct.
Slot Exclusive
Duidelijke communicatie. Vakkundig personeel en een bedrijf waarbij verstand van stralen, schuren, polijsten en duidelijk advies aanwezig is. Een absolute aanrader...
joannes
Keurig gewerkt, snel en volgens afspraak
Een dikke voldoende
J.H.Harkema
Uiterst positief
Erik van de Ridder
Netjes op tijd, aardige mannen die snel werken, tevens flexibel omdat er nog wat bij kwam. En alles wordt netjes achtergelaten.
Fam.Bouman
Correct gewerkt
Titia Hofstra
Bijzonder goed. Vriendelijke mannen. Keurig op tijd (ondanks de grote afstand) en hielden goed rekening met de Corona maatregelen. Over de prijsvorming kan ik niks zeggen omdat dit via een...Bijzonder goed. Vriendelijke mannen. Keurig op tijd (ondanks de grote afstand) en hielden goed rekening met de Corona maatregelen. Over de prijsvorming kan ik niks zeggen omdat dit via een ander bedrijf loopt.