Alles uitstekend volgens afspraak. Netjes gewerkt, keurig opgeleverd. Alle afval afgevoerd door Pul medewerkers, vloer geveegd en gestofzuigd.
Betonvloer in de Deel van een boerderij geschuurd. Snel en netjes gewerkt.
Europa Parket
Wij hebben een zeer prettige samenwerking met Pul Vloerbewerking. Ze werken snel, accuraat en zijn bijzonder flexibel als een opdracht op zeer kort termijn uitgevoerd moet worden. Daarnaast is...Wij hebben een zeer prettige samenwerking met Pul Vloerbewerking. Ze werken snel, accuraat en zijn bijzonder flexibel als een opdracht op zeer kort termijn uitgevoerd moet worden. Daarnaast is vlakheid bijzonder belangrijk in ons vakgebied en ook hier sluiten zij in onze ogen het best op aan.
Vriendelijke groet,
Team Europa Parket
Ik heb recent 2klussen door de firma pul uit laten voeren en ben daar goed tevreden over. gr kees terlouw
Goede ervaring; offerte was iets later dan afgesproken, service direct de eerste zaterdag was perfect, goede machines !