Bestelling waterkoeler

Roland Kars

1e keer. bestellen en gewoon snel geleverd krijgen, zoals het hoort.

Alticom BV

Wij waren op zoek naar een waterkoeler die we op de drinkwaterleiding aan konden sluiten, omdat we geen gedoe met flessen willen. Maar op de plek van de aansluiting was weinig ruimte voor een... Wij waren op zoek naar een waterkoeler die we op de drinkwaterleiding aan konden sluiten, omdat we geen gedoe met flessen willen. Maar op de plek van de aansluiting was weinig ruimte voor een dergelijk apparaat. Via uw bedrijf kregen wij direct het advies (van Rob Jansen) om in dat geval te kiezen voor het alternatief: een desktop watercooler. Niet alleen was dit prima voor deze locatie, maar het was ook nog eens een goedkopere optie.
Ik was aangenaam verrast en heb meteen besteld. Hartelijk dank voor de snelle service!

Vlot en prettig contact met medewerkers, goed advies en een snelle levering.

Op de website was de bewuste pagina waar het door u geadviseerde product stond door een technisch foutje erg slecht leesbaar. Dit maakte het lezen van de informatie en het bestellen lastiger dan... Op de website was de bewuste pagina waar het door u geadviseerde product stond door een technisch foutje erg slecht leesbaar. Dit maakte het lezen van de informatie en het bestellen lastiger dan nodig. Het betreft de volgende pagina:

Digipeet

Op zich goed, maar ik zag pas later dat er een aanbieding was waardoor ik veel goedkoper uit was geweest.

Zorg dat aanbiedingen heel duidelijk vermeld zijn!

L.Weijts

Prima ervaring, bestelling is snel en correct afgeleverd

jgap

Duidelijke website, dus makkelijk bestellen en betalen.

Marga Witsenboer

nee

Wjm.deckers

Eerste ervaring alleen positief,en aanbevelings waardig

Waterfilterapparaat gekocht

Goed product

Geen ervaring met after sales..

Jaqueline van Heugten

Ja ik had verkeerde vinkje gepakt en ik kreeg snel nog reactie en een betaalopdracht voor de verzendkosten

Staat alles incl BTW op de site?

Reactie Purityh2o.eu:

Beste,
Beste,
Hartelijk dank voor uw review. Bij verbeterpunten voor onze website stelt u de vraag of alle prijzen incl BTW op de site staan. Bij al onze producten staat zowel de prijs incl als excl BTW vermeld. Op onze facturen worden de producten excl BTW opgenomen waarna aan het eind in 1 keer de BTW berekend wordt.
Klantenservice
Habitat Solutions BV