Service
Levering
Info over verloop bestelling

Mevr. Vaes

Uitstekend!

Razendsnelle levering. Mooi aanbod. Blij dat ik als volwassen vrouw eindelijk nog eens twee ontzettend mooie, zachte en kwalitatieve badstoffen pyjama's kon vinden (merk Pastunette). Sindsdien is... Razendsnelle levering. Mooi aanbod. Blij dat ik als volwassen vrouw eindelijk nog eens twee ontzettend mooie, zachte en kwalitatieve badstoffen pyjama's kon vinden (merk Pastunette). Sindsdien is slapen een stuk heerlijker geworden.

Tip: blijf zeker dergelijke (meer genderneutrale) badstoffen pyama's aanbieden! Ik ben vast niet de enige die er tuk op is ...

J.W. Mulder

De levering van de pyama liep prima, volgens verwachting.
De levering van de pyama liep prima, volgens verwachting.
Wel was ik zeer verbaasd over een nalevering (een gift?), enkele weken na de bestelling. Dat was een elektronische sigaret, een vapor instrument.
Ik heb nooit gerookt en ben niet van plan dat in de toekomst te doen. Ik vind een dergelijk "geschenk" ongepast en had het liever niet ontvangen. Ik begrijp ook niet de relatie met nachtmode.

Vlotte reactie en levering

Laat AUB ongevraagde toezending van een vapor instrument achterwege.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Het is vreemd dat u een nalevering heeft ontvangen. Wij maken gebruik van een magazijn dat gedeeld wordt met meerdere webshops. Het lijkt erop dat er een fout is gemaakt waardoor er een artikel van... Het is vreemd dat u een nalevering heeft ontvangen. Wij maken gebruik van een magazijn dat gedeeld wordt met meerdere webshops. Het lijkt erop dat er een fout is gemaakt waardoor er een artikel van een hele andere webshop naar u is gestuurd.
Wij nemen dit op met het magazijn. Deze nalevering van een totaal ander soort artikel is niet op ons verzoek verzonden en mag natuurlijk niet gebeuren.

Mevr Nellie Beelen

Alles werd snel en correct afgehandeld.

Snelle afhandeling

Sophie Janssen-Van Laar

Snelle bezorging. Heel goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden

Makkelijk te bestellen, duidelijke webshop. Snelle bezorging. En goede kwaliteit

Liesbeth Pangels

Zeer snelle levering en prima prducten

snelle levering

bestellen was niet zeo gemakkelijk zonder account

Mevr K Hutten

Duidelijke webshop

Beter omschrijven hoe de maten uitvallen

Liesbeth Verlodt

Heel tevreden met de eerste kennismaking. Heel snelle levering, producten zoals omschreven

Correcte en duidelijke info

Geen opmerkingen

Irene Rutte

Goede keuzemogelijkheid

realistisch

Mèni Martens

Een zeer positieve ervaring

Uitermate snelle levering.
Reeds ontvangen één dag na bestelling !!

H Krill

duidelijke webshop