Service
Info over verloop bestelling

Mevr Hannie Versteeg

Alles prima geregeld

Mevr Martine Damiaens

Goede kwaliteit en snelle levering! Top!

Goede kwaliteit van de stoffen.

Klant laten weten wanneer ze het pakje leveren.

J vos

Mooie collectie en attente klantenservice

Uitgebreide collectie

Veel keuze

Sortering op maat?

Gerrie de Glint

Veel aanbod.

Meer badstof nachthemden en iets eenvoudiger vinden van het retourbiljet. Sneller reageren op tetourzending.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Helaas konden wij niet aan meer badstof nachthemden komen. Deze zijn nu bijna bij alle leveranciers uitverkocht.
Uw retourzending wordt overigens op dit moment nog door DHL verwerkt, zodra deze bij ons binnen is, wordt uw retourzending binnen enkele dagen terugbetaald.
Door de extreme drukte bij de vervoerders en in het distributiecentrum kan dit soms wat langer duren dan gewoonlijk.

Dhr Eric Ongenae

Snelle en correcte levering

Terugstuur formulier bijna niet te verkrijgen

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Om een artikel gratis te kunnen terugsturen heeft u geen apart retourformulier nodig. In de webshop kunt u het retourlabel downloaden en printen. Tevens kunt u, als toegelicht in de retourprocedure,... Om een artikel gratis te kunnen terugsturen heeft u geen apart retourformulier nodig. In de webshop kunt u het retourlabel downloaden en printen. Tevens kunt u, als toegelicht in de retourprocedure, de ontvangen pakbon mee terugsturen.
Wellicht heeft u dit over het hoofd gezien.

Dhr Henk van Dijk

Prima ervaring, alleen duurde het wel een paar dagen voordat het product aangeboden was aan het distributiecentrum ! Dat kan dachten wij sneller !

Prijs en aanbod producten!

Sneller aanbieden producten aan detentiecentrum !

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Bedankt voor de review. Spijtig om te horen dat u de verzendtijd wat lang vond duren.
Het door u bestelde artikel had, zoals aangegeven in de webshop, een iets langere verzendtijd van 1 tot 3 werkdagen, omdat het artikel moest worden nabesteld bij de leverancier. Op deze manier kunnen we een veel groter assortiment voeren.
Tevens ontstond er wegens de drukte bij de pakketdienst een dag vertraging. Het pakket hadden wij al wel aangeboden, maar was door de pakketdienst nog niet gesorteerd.

Monicaatje

Goede beschrijving