Service
Levering
Info over verloop bestelling

Debbie

Leuke items en snelle levering

Niks

Jolanda Heijnen

Snelle levering,mis alleen de bevestiging als jullie het geld hebben ontvangen

Mooi artikelen

Misschien aangeven welke maat S M L zijn
Normaal geeft mijn man 48 en ik dacht dat dat maat M was,zag later dat dat maat 50 was.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Wellicht heeft u de maattabel niet gezien. U kunt deze vinden onder het artikel in de webshop. Daar staat de informatie over de verschillende maten vermeld.

Mevr Henriette Daelman

Levering liet op zich wachten omdat go parcel van DHL zijn werk niet goed deed. Pyama-webshop was gelukkig goed te bereiken en ging achter het pakketje aan. Eerste contact was heel positief, jammer... Levering liet op zich wachten omdat go parcel van DHL zijn werk niet goed deed. Pyama-webshop was gelukkig goed te bereiken en ging achter het pakketje aan. Eerste contact was heel positief, jammer dat ik tussendoor niet op de hoogte ben gehouden.

Goed te bereiken, spullen die ze hebben zijn prachtig.

Ga met een ander vervoersbedrijf in zee! Niet afleveren van een pakketje is geen goede reclame voor het bedrijf.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Door de enorme drukte op dit moment bij alle vervoerders kan het wel eens gebeuren dat er iets mis gaat of wat later bezorgd wordt. Wij vragen dan ook begrip voor de medewerkers van de vervoerders... Door de enorme drukte op dit moment bij alle vervoerders kan het wel eens gebeuren dat er iets mis gaat of wat later bezorgd wordt. Wij vragen dan ook begrip voor de medewerkers van de vervoerders die dagelijks alle bestellingen bezorgen. Mocht er iets misgaan dan kunt u bij ons altijd rekenen op hulp om het op te lossen.

Mevr o.r. bastmeijer

Mooie producten

Mevr Joke De Geest

Kwaliteit

Verzorgde levering.

Maattabel moet duidelijker zijn of dit Belgische of Nederlandse maten zijn. Bv Maat 44-46 Belgische maat komt overeen met ? Nederlandse Maat en Europese maat. Dus zowel B/NL of Europese Maat... Maattabel moet duidelijker zijn of dit Belgische of Nederlandse maten zijn. Bv Maat 44-46 Belgische maat komt overeen met ? Nederlandse Maat en Europese maat. Dus zowel B/NL of Europese Maat vermelden. Dit om de retourzendingen te vermijden.

Mevr Henny van Opbergen

Kon beter

Heb een nachthemd besteld maar krijg een andere nachthemd die een week heb besteld wel erg vreemd!!!!!!!

Reactie Pyjama-webshop.nl:

U heeft in totaal 3 bestellingen geplaatst waarvan 2x een zelfde artikel. Het artikel welke u 2x heeft ontvangen was ook een week voor de laatste 2 bestellingen door u geplaatst. Wanneer dit niet de... U heeft in totaal 3 bestellingen geplaatst waarvan 2x een zelfde artikel. Het artikel welke u 2x heeft ontvangen was ook een week voor de laatste 2 bestellingen door u geplaatst. Wanneer dit niet de bedoeling was, kunt u deze uiteraard gratis terugsturen.

Mevr Jeanne Stegerman-Koekkelkoren

Snelle en fatsoenlijke afhandeling prima web winkel

betrouwbaar.....supper

het blijft moeilijk om via de site de vorm/kleur/maat te beoordelen en dan is een retour zending de oplossing en dat is voor uw web winkel geen enkel probleem en ik denk meer rompslomp voor u dan... het blijft moeilijk om via de site de vorm/kleur/maat te beoordelen en dan is een retour zending de oplossing en dat is voor uw web winkel geen enkel probleem en ik denk meer rompslomp voor u dan voor de klant?

Mevr gemmie Maassen

Prima product

Zoals gezegd

Aaaaaaaaa

B. Olbertz

Diversiteit aan producten en duidelijke vermelding van de maattabellen

Nvt

Monique Van mechelen