Service
Levering
Info over verloop bestelling

Mevr A.M.

Goede ervaring gehad met Pyjama-webshop. Kwaliteit van de producten die ik besteld heb zijn goed.

Info over verloop bestelling.

Levertijd aangeven.

M Bruggeman

Prima snelle levering

Goed geïnformeerd wanneer levering was

Mevr JJ Bakker-de Jong

Prima webshop

duidelijk en overzichtelijk

P De visser

Artikelen niet voorradig terwijl het wel op de site stond dus betaald maar niet gekregen. Wel gelijk een creditnota en geld terugontvangen.maar daardoor een week verspeeld om iets anders te... Artikelen niet voorradig terwijl het wel op de site stond dus betaald maar niet gekregen. Wel gelijk een creditnota en geld terugontvangen.maar daardoor een week verspeeld om iets anders te bestellen
Jammer

Mooie spullen

Niet zeggen day er iets is

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Het bleek na 2 werkdagen dat er inderdaad 2 artikelen niet leverbaar waren door een fout in de voorraad administratie van onze leverancier.
Dit hebben wij vervolgens direct terugbetaald en het...
Dit hebben wij vervolgens direct terugbetaald en het andere artikel verzonden.
Achteraf bleek het een technische fout te zijn, waardoor wij niet de juiste aantallen van een deel van de voorraad, waaruit onze collectie wordt aangevuld, van onze leverancier doorkregen.
Uiteraard had dit niet mogen gebeuren en betreuren wij deze fout.

Louise Vanderschueren

Heel goed

Snelle service

Hans van Dijk

Probleemloze bestelling en levering

Hebben flanellen pyjama's

Ook aangeven als er geen gulp in de mannen pyjama zit

Mevr N.E. Elink Schuurman-Böhmer

Geen gebruikers vriendelijke website

Nee geen

Overzichtelijker website met betere afreken mogelijkheden.Het was dat ik de bestelling nodig had anders had ik het na de derde keer opnieuw bestellen er bij gelaten. Kunt u ook de sterren... Overzichtelijker website met betere afreken mogelijkheden.Het was dat ik de bestelling nodig had anders had ik het na de derde keer opnieuw bestellen er bij gelaten. Kunt u ook de sterren toelichten? De betekenis is niet echt duidelijk

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Er zijn inderdaad 2 eerdere bestelpogingen gedaan die zijn afgebroken voordat u de iDEAL transactie bij uw bank afrondde. Het doorsturen naar uw bank is wel gelukt alleen de transactie bij uw bank... Er zijn inderdaad 2 eerdere bestelpogingen gedaan die zijn afgebroken voordat u de iDEAL transactie bij uw bank afrondde. Het doorsturen naar uw bank is wel gelukt alleen de transactie bij uw bank niet. Hier hebben wij zelf overigens geen invloed op.
Uw opmerking over de vragen is doorgegeven aan het ontwikkelteam van de webshop.

Truus Spek

doen wat ze zeggen

Mevr Lies Van de Kerkhof

Snelheid van leveren is top

Zou het niet weten.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

U heeft blijkbaar per abuis alle losse te beoordelen vragen met slechts 1 ster beoordeeld, terwijl u aangeeft wel tevreden te zijn. Wij hebben u nog benaderd de beoordeling te herzien, echter is het... U heeft blijkbaar per abuis alle losse te beoordelen vragen met slechts 1 ster beoordeeld, terwijl u aangeeft wel tevreden te zijn. Wij hebben u nog benaderd de beoordeling te herzien, echter is het blijkbaar u niet gelukt dit aan te passen.

Goede levering, na 2 dagen Maar voor mij goed.

Graag meer soorten satijnen herenpijamas