Service

Snelle verzending

Rieta

tevreden

Zeer overzichtelijk website

Kreeg verschillende keren dat mijn bestelling verlopen was, terwijl ik nog aan het zoeken was

K.J.M. Esche-Ruijsendaal

Prima contact

uitvoerig

jammer dat de ontbrekende maten niet worden aangevuld

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Beste mevrouw Esche,
In uw beoordeling geeft u op alle punten een zeer lage score, terwijl in uw toelichting aangeeft toch tevreden te zijn en ons aanbeveelt.
Wij vermoeden dat u wellicht...
Beste mevrouw Esche,
Wij vermoeden dat u wellicht bij het aanvinken van de 7 beoordelingspunten wellicht een fout heeft gemaakt.
Overigens kunnen wij de ontbrekende maten niet aanvullen, omdat deze ook door onze leveranciers niet meer leverbaar zijn. Ondertussen komen er alweer nieuwe artikelen uit de wintercollectie 2020 binnen.

C. IJsselstijn

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen toch is het dossier gesloten omdat het postbedrijf aangeeft dat het is bezorgd. Ik heb aangegeven dat een dossier niet gesloten kan worden als de situatie (nog)... Ik heb mijn pakketje niet ontvangen toch is het dossier gesloten omdat het postbedrijf aangeeft dat het is bezorgd. Ik heb aangegeven dat een dossier niet gesloten kan worden als de situatie (nog) niet is opgelost. Hier heb ik geen reactie meer op ontvangen. Dit is echt jammer.

Goede info in verzend traject...helaas pakketje niet ontvangen

Dossier kan niet worden gesloten als probleem niet is opgelost.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Het dossier is nog niet gesloten.
Het dossier is nog niet gesloten.
Er is een reactie van de bezorger ontvangen. Deze geeft aan dat de zending in de brievenbus bij de schuur is bezorgd. Dit is vorige week aan u doorgegeven.
Wellicht verwacht u dat de zending bij u aan de deur wordt bezorgd, maar het kan soms ook zijn dat deze in de brievenbus wordt bezorgd.
Zou u de brievenbus willen controleren?

Mevr K.G. Otto-Siegers

Eerste ervaring was heel gunstig

Mooie grote collectie

Am

Zeer goed

Mooie collectie, goede service, zorgvuldige informatie

Verzending mag sneller,.

Goed snelle service

Duidelijk

Niet

Joop Stakenburg

Zeer goed snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering , goede kwaliteit, Top

Nvt