Fijne producten goede omschrijving
duidelijke webshop makkelijk zoeken
duidelijke webshop makkelijk zoeken
Zeer snelle levering
Meer info over producten, bv regular fit of slim fit. ik bestelde 2x maat 50 van Pastunette, en de ene pyjama zit zalig maar de andere is eigenlijk te nipt. Dan had ik liever een maat groter gehad.
Levering volgens gegeven informatie op de website.
Pasvorm zoals ‘valt ruim’ anders verwoorden. ‘Valt ruim’ wekt de indruk dat de maat groot uitvalt, maar dat klopt in werkelijkheid niet.
Snelle levering goede prijzen veel keus
Niet
Duidelijke omschrijving van de stof en pasvorm
De bezorging was wel wat laat maar dat was al aangegeven.
Snelle verzending
N.v.t.
Heel fijn dat er iets aangepast kon worden toen bleek dat er iets fout was gegaan bij de gegevens invullen een email erachter aan en het werdt meteen opgelost.
Ik heb niet iets van een retour optie/ form aangetroffen in de doos bij ontvangst.
Misschien heb ik iets over het hoofd gezien bij het bestellen over retourneren.
Bedankt voor je review!
Bij je bestelling tref je inderdaad geen retourformulier aan. Wij hebben er voor gekozen geen formulier toe te voegen om kosten en het milieu te sparen. In de webshop kan...
Veel keus
Iets meer beschrijving van producten over bijv pasvorm.
Verpakking van de producten zeer goed!!!
Vooral de verzenddoos.
Snellere afhandeling van de retour, of op zijn minst melding dat jullie het hebben ontvangen. Begrijpelijk, misschien personeel gebrek en drukte deze tijd van het jaar.
Bedankt voor je review!
Onze retouren worden binnen 10 werkdagen na ontvangt gecontroleerd en terugbetaald. Er wordt dan ook een creditfactuur via de mail verzonden.
Normaal gesproken...
Alles is zeer goed