Service
Levering
Info over verloop bestelling

Mevr Margriet Groen

Heel goo

Mooi assortiment, voor elk wat wils, prima service

Ik zou het niet weten

Lenny Oosthoek

Niet

Mevr Hilde

Heel goede kwaliteit en een super levering

Alles top

Jwb Gerritsen

Zeer prettig, snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit grotere maten

Meer grote maten

J. Ch.

Snel verzonden en netjes verpakt

Nette afhandeling

Ans Kouwenberg

Heb iets besteld dat in de brievenbus bezorgd zou worden
Heb iets besteld dat in de brievenbus bezorgd zou worden
Product was ook betaald ,van post.nl bericht gekregen dat het in de brievenbus bezorgd was bijna 2 weken geleden maar we hebben nog steeds niets ontvangen

Na telefonisch contact over dit voorval zouden ze er mee aan de slag gaan

Snellere onderhandelingen met post.nl

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Het lijkt erop dat er bij PostNL iets is misgegaan waardoor de zending niet daadwerkelijk is bezorgd of elders is bezorgd.
Ondertussen is de bestelling nogmaals verzonden en wachten wij op een...
Ondertussen is de bestelling nogmaals verzonden en wachten wij op een reactie van PostNL.
Mocht de bestelling alsnog worden bezorgd, wil je ons hier dan over informeren?

N. Latour

Goede ervaring

helderheid

G de Bloeme

Bezorging duurde heel lang.

Snellere levering, 11 dagen wachten is in deze tijd heel lang

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Als aangegeven in de webshop kon het bestelde artikel binnen 9 werkdagen worden verzonden. Wellicht zag je dit over het hoofd. Daarnaast zie ik dat er bij PostNL een vertraging was ontstaan. Door... Als aangegeven in de webshop kon het bestelde artikel binnen 9 werkdagen worden verzonden. Wellicht zag je dit over het hoofd. Daarnaast zie ik dat er bij PostNL een vertraging was ontstaan. Door drukte en een tekort aan personeel bij de vervoerders duurt het soms wat langer voordat pakketten worden bezorgd. Helaas hebben wij daar geen invloed op.

G V Mourik

Lange wachttijden

Ik heb alles retour gestuurd en wacht op terugstorten van het geld

Geen idee

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Als aangegeven in de webshop en bestelbevestiging is je bestelling binnen 4 dagen verzonden. In dit geval de 2e werkdag na je bestelling. Dit is binnen de beloofde verzendtermijn van 2 tm 4... Als aangegeven in de webshop en bestelbevestiging is je bestelling binnen 4 dagen verzonden. In dit geval de 2e werkdag na je bestelling. Dit is binnen de beloofde verzendtermijn van 2 tm 4 werkdagen. Wellicht heb je dit over het hoofd gezien.
In verband met de drukte bij PostNL is het hen niet gelukt jou bestelling de volgende dag te bezorgen. Zoals ook in de media te lezen is, ontstaan er bij de vervoerders geregeld vertragingen in de bezorging. Helaas hebben wij hier geen invloed op.
Je retourzending is ondertussen ontvangen en zal binnen enkele dagen worden verwerkt en terugbetaald.

G.H.G. Altena

Al verschillende keren een bestelling geplaatst. Levertijd perfect.

Feedback is goed

Geen verbeterpunten