Service

Prima bedrijf makkelijk contact

Snelle reactie op vragen

Snellere levering

Beste Hannie,
Sommige artikelen hebben inderdaad een wat langere levertijd zoals is aangeven in de webshop. Jouw bestelling is in ieder geval wel binnen de aangeven verzendtermijn verzonden.

Hilda VAN DEN EEDE

Positief maar geen levering van aankoop

Keuze producten

werken met Postnl

Beste Hilda,
Volgens onze informatie heeft PostNL na één dag vertraging je bestelling op 7 april in de brievenbus bezorgd. Mocht dat niet zo zijn dan vernemen wij dat graag van je.

J.L. van Dorsser

Uitstekend

Bijzondere klantvriendelijkheid

Ingrid Van Erp

Snelle levering en mooi product

Het product is zoals het beschreven is en eruit ziet!

Bij retour een sticker erbij leveren

S.L.M. Brugman-Elst

Levering goed verlopen, maar deel van de levering teruggestuurd omdat de maatvoering niet klopte, maar na een week nog niets vernomen en ook geen geld teruggestort gekregen. ?????

Maatvoering moet niet afwijkend zijn. En sneller reageren bij retouren.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Ik zie in het systeem dat we je retour afgelopen donderdag hebben ontvangen, maar inderdaad nog niet hebben verwerkt. Dit kan soms enkele dagen duren en in dit geval zit ook het Paasweekend er... Ik zie in het systeem dat we je retour afgelopen donderdag hebben ontvangen, maar inderdaad nog niet hebben verwerkt. Dit kan soms enkele dagen duren en in dit geval zit ook het Paasweekend er tussen. Ik verwacht dat je retour in de loop van deze week wordt terugbetaald.
Vervelend dat de maatvoering niet leek te kloppen. De pasvorm kan per model wat verschillen. Zo was een van de bestelde artikelen een zogenaamd 'Comfort size' artikel. Deze artikelen van Ringella vallen iets ruimer uit. Dit staat in de webshop bij desbetreffende artikelen vermeld.

I. Hollander

Bestelling geplaatst

Duidelijke informatie

Pyama's waren prima verpakt. Er zat alleen geen verdere informatie bij zoals geen overzicht wat ik besteld had bijv. Of een retourticket met naam en adres.

F. Want

.......

.......

.........

Mevr Gerda Hoek

N.v.t

Agnes Parel

Ontvangen product was prima maar bezorging is langdurig uitgesteld...

Netjes verpakt

Maar levering via GLS was onduidelijk:
Maar levering via GLS was onduidelijk:
31 maart besteld en zou 3 april worden bezorgd, 3 april email dat niet geleverd kan worden , uiteindelijk pas 6 april bezorgd. Dit duurde langer dan verwacht en nogmaals 3 dagen uitgesteld.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Er was bij GLS een vertraging ontstaan welke niet duidelijk werd gecommuniceerd. GLS is hierop door ons aangesproken. Normaal gesproken wordt de bestelling na verzending de volgende dag bezorgd.

Mevr Ilse Van den Heuvel

Lang moeten wachten op levering
2 weken

Uitgebreide keuze

Info levertijd komt niet overeen met de reële levertijd

Reactie Pyjama-webshop.nl:

De bestelling was binnen de aangegeven termijn verzonden. Helaas was er bij de vervoerder GLS een vertraging ontstaan van enkele dagen. Dit was helaas overmacht van onze zijde.
Excuses voor deze...
Excuses voor deze vertraging.