Service
Levering
Info over verloop bestelling

J.C. Versteeg

Goed, snelle levering. Maat voering niet duidelijk en klopt niet.

Vriendelijke behulpzame klantenservice dame, jammer dat zij ook niet exact de maten wist!

Duidelijke maatvoering

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Vervelend dat je de juiste maatvoering niet kon vinden. Onder elk product vind je wat lager op de pagina het kopje 'Maattabel' waar je per merk en soort artikel de geschikte maat kunt bepalen. Ook... Vervelend dat je de juiste maatvoering niet kon vinden. Onder elk product vind je wat lager op de pagina het kopje 'Maattabel' waar je per merk en soort artikel de geschikte maat kunt bepalen. Ook vind je deze maattabellen op de volgende webpagina: https://www.pyjama-webshop.nl/maattabellen.

B Cevat

Duidelijk

Dhr Joop Van Bodegraven

Goed en snel

Makkelijk keuzemenu

Ook herkomst van grondstoffen en duurzaamheidsaspecten van kleding vermelden. Dat zijn voor consumenten steeds belangrijkere keuze-items

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Bedankt voor de tip. Ook wij vinden duurzaamheid een belangrijk aspect. We zijn hier op de achtergrond al wel mee bezig en hopen in de nabije toekomst hier meer aandacht aan te kunnen besteden.

I

Slechte levering

Aan huis leveren in plaats naar ophazlpunt

Reactie Pyjama-webshop.nl:

De track & trace-informatie geeft aan dat PostNL de bestelling eerder niet bij je thuis kon bezorgen. Mogelijk was je niet thuis of is deze situatie ontstaan wegens de extreme drukte bij de... De track & trace-informatie geeft aan dat PostNL de bestelling eerder niet bij je thuis kon bezorgen. Mogelijk was je niet thuis of is deze situatie ontstaan wegens de extreme drukte bij de pakketdiensten. Het pakketje ligt op dit moment voor je klaar bij het ophaalpunt.
Helaas hebben we geen invloed op het verzendproces van de pakketdiensten.

Elma Wisse

De prijs staat erbij en de bezorgkosten

Het zou wel fijn zijn als er stond of het een warme ( dikke) pyjama is of een dunne zomer pyjama. Ik had nl. Iets dikker katoen verwacht, waar het patroon in verweven was. Nu is het een dunne pyjama... Het zou wel fijn zijn als er stond of het een warme ( dikke) pyjama is of een dunne zomer pyjama. Ik had nl. Iets dikker katoen verwacht, waar het patroon in verweven was. Nu is het een dunne pyjama met opdruk patroon.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Jammer dat de dikte van de stof je tegenviel. In een webshop is dit inderdaad lastig te beoordelen. De meeste nachtmode is gemaakt van het dunnere single jersey, ook in de winter. Een dikkere en... Jammer dat de dikte van de stof je tegenviel. In een webshop is dit inderdaad lastig te beoordelen. De meeste nachtmode is gemaakt van het dunnere single jersey, ook in de winter. Een dikkere en warmere weefmethode is interlock. Dit laatste staat altijd vermeld in de webshop. Je kan op interlock zoeken met behulp van de zoekfunctie. Nog warmere nachtmode is gemaakt van badstof, flanel of velours.

Annet Van parys

Schoondochter zeer tevreden met haar pyjama

Mooie kwaliteit en op tijd ontvangen

Ik ben tevreden

Dhr G Groenewald

Erg goed

Alles heel duidelijk

Cindy De Louweren

16 dec product besteld. Hierbij stond dat het dezelfde dag verzonden zou worden. Ik kreeg vervolgens een orderbevestiging. Hierin stond dat de levering 2 tot 4 werkdagen zou duren. Dat was al... 16 dec product besteld. Hierbij stond dat het dezelfde dag verzonden zou worden. Ik kreeg vervolgens een orderbevestiging. Hierin stond dat de levering 2 tot 4 werkdagen zou duren. Dat was al vreemd.. Ondertussen is het 27 dec, en heb ik nog niks ontvangen, omdat het pakket verkeerd gesorteerd zou zijn bij het postorderbedrijf. Ben dus niet heel blij...

Snelle reactie op mail

Misleidende informatie op de website

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Dat is inderdaad vreemd. Het verzendtermijn van 2 tot 4 dagen had ook vermeld in de webshop moeten staan bij desbetreffende maat, maar het kan zijn dat door een voorraadfoutje het artikel toch moest... Dat is inderdaad vreemd. Het verzendtermijn van 2 tot 4 dagen had ook vermeld in de webshop moeten staan bij desbetreffende maat, maar het kan zijn dat door een voorraadfoutje het artikel toch moest worden nabesteld bij onze leverancier.
Helaas is je bestelling wegens een sorteerfout bij de pakketdienst nog niet bezorgd. Hier hebben we geen invloed op. Ondertussen is je bestelling opnieuw toegestuurd en is er een onderzoek opgestart naar de eerste zending.

Hilde Michielsen

Alles is prima verlopen

Alles zoals verwacht

Ineke Van korlaar

Dat je op de hoogte wordt gehouden als er iets niet leverbaar is .

De pyjama’s en badjassen als setjes bij elkaar zetten .