Service
Levering
Info over verloop bestelling

Rob Bootsma

Duidelijke website en snelle afhandeling.

Snelle afhandeling van bestelling en goed verpakt.

Willy Barla-Prins

Die zijn heel goed!

De prettige, persoonlijke benadering

Heb ik niet

Emma Van der Molen

Pyjama besteld, na lang wachten kwam er maar 1 pyjama aan ipv 2. De andere bleek uitverkocht/ niet leverbaar. Erg jammer om dit zo laat te horen te krijgen( ruime week)

Makkelijk bestelt

Meteen aangeven als iets niet meer leverbaar is.

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Beste Emma,
Dit is inderdaad vervelend.
Beste Emma,
Dit is inderdaad vervelend.
Het artikel dat u besteld had, was bij onze leverancier in voorraad en zou ook leverbaar zijn. Echter bij ontvangst van de aanvulling op onze voorraad bleek dit artikel niet te zijn geleverd door de leverancier. Deze konden wij helaas niet meer opnieuw bestellen.

Mevr Anita Mijvis

De pyama,s werden snel en keurig verpakt geleverd. Voor een volgende pyama zeker weer hier bestellen.

Goede uitleg bij de foto

Y. Lawson

overzichtelijk

nvt

e. Bonnes

Prima geregeld

informatie in de trein over het traject

Tonny Gerards

Heb een Rebelle pyjama besteld,, er zitten etiketten van Pastunette in en aan het shirt een Rebelle medaille,,,,, ❓❓❓. Een het shirt is aan de korte kant en een slappe boord…….

Mooi motief

Merken aanpassen op de website

Reactie Pyjama-webshop.nl:

Beste Tonny, het is wellicht wat verwarrend dat naast het merk Rebelle ook het merk Pastunette op het artikel wordt vermeld. Dit is een keuze van de leverancier. Deze voert het hoofdmerk Pastunette... Beste Tonny, het is wellicht wat verwarrend dat naast het merk Rebelle ook het merk Pastunette op het artikel wordt vermeld. Dit is een keuze van de leverancier. Deze voert het hoofdmerk Pastunette met daarnaast het 2e merk Rebelle. Daar Pastunette een bekendere naam is, wordt bij het merk Rebelle ook de naam van Pastunette getoond.

margret mesman

👍

👍

E Kah

Snelle levering. Pyjama's zien er goed uit. Helaas toch retour omdat ze niet in de droger konden. Dat stond helaas niet op de website

Goed product. Duidelijke foto's. Snelle levering

Wasvoorschrift op de website