Revalidatie De Schakel

Goed advies van Jacco van der Sluis over het wel/ niet inzetten van een matras bij een terminale cliënt. Door mee te denken naar mogelijke andere en betere oplossingen ( met goede onderbouwing) een... Goed advies van Jacco van der Sluis over het wel/ niet inzetten van een matras bij een terminale cliënt. Door mee te denken naar mogelijke andere en betere oplossingen ( met goede onderbouwing) een goede beslissing kunnen maken, wat van groot belang is voor de cliënt. Waardevol advies!

Hospice Kajan Hilversum

Geen lange wachttijden.
Duidelijk in communicatie bij installeren van het matras
Alles digitaal geregeld, top

Cor Koning

Vriendelijke dame die die mij snel en goed heeft geholpen.

Conny verpleeghuis Houtwijk

Hele goede service

Woonzorg Flevoland

Met enige spoed een matras nodig voor een bedlegerige cliënt, aan het einde van de middag gebeld. Reageren zeer snel aan de telefoon en de volgende ochtend stond er al gelijk een verpleegkundige.... Met enige spoed een matras nodig voor een bedlegerige cliënt, aan het einde van de middag gebeld. Reageren zeer snel aan de telefoon en de volgende ochtend stond er al gelijk een verpleegkundige. Verpleegkundige Jacco heeft erg goed meegedacht met de situatie en kwam met nuttige tips en oplossingen. Hele fijne samenwerking!

Willem Holtrop Hospice

Hele snelle reactie en goed meedenken over juiste matras. Kon snel leveren. Vriendelijk en professioneel!

Zorgcirkel

Een hele goede ervaring. We hadden onverwachts voor het weekend nog een matras nodig. Na mijn telefoontje was ze er met 12 minuten al.

Verzorgingshuis Horizon

Vandaag perfect geholpen door Lisanne de Nederlanden. We hadden met spoed een hoogwaardig matras nodig. Is vandaag geregeld. Duidelijke uitleg en instructies ontvangen. Topper!

Hwwzorg de Eshoeve

Compliment voor Lisanne der Nederlanden voor haar snelle service , vriendelijkheid en kundigheid.

J Kerver Beekhuijzen

Ben vandaag weer blij verast door de service van Qcare.
Snelle reactie op storing.
Ben vandaag weer blij verast door de service van Qcare.
Snelle reactie op storing.
En het geluk dat de medewerker Achim Schwal snel en adequaat gehandeld heeft en het probleem snel zag dus wij zijn ook verder zeer tevreden klanten.