Correct verloop van het aanbieden van de de auto en de informatie en beschrijving van het voertuig. Bij aankoop en aflevering werd er goed gecommuniceerd en werd je op een leuke persoonlijke manier...Correct verloop van het aanbieden van de de auto en de informatie en beschrijving van het voertuig. Bij aankoop en aflevering werd er goed gecommuniceerd en werd je op een leuke persoonlijke manier benaderd door een van de medewerkers van de firma Qoets.
Ik ben super tevreden over de manier van zaken doen en de service die verleend wordt. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Dit bedrijf is voor iedereen een aanrader want je zult als familie...Ik ben super tevreden over de manier van zaken doen en de service die verleend wordt. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Dit bedrijf is voor iedereen een aanrader want je zult als familie behandelt worden. Ik kan zeggen dat mijn eerstvolgende auto ook zeker hier aangeschaft zal worden!
Het team van Qoets weet bij iedere aankoop de lat weer hoger te leggen. Het verkoop- en afleverproces verloopt zeer soepel en klopt tot in de kleinste details.
Zeer goede service en prettig contact.
We werken al geruime tijd samen met Qoets.nl en dat bevalt prima. Ik moet wel eerlijk bekennen dat de communicatie minder sterk is op dit moment. Wellicht vanwege drukt. Deze kracht was tot voor...We werken al geruime tijd samen met Qoets.nl en dat bevalt prima. Ik moet wel eerlijk bekennen dat de communicatie minder sterk is op dit moment. Wellicht vanwege drukt. Deze kracht was tot voor kort zichtbaar, maar is minder geworden. Daarnaast blijft de samenwerking menselijk, op maat en prima. Nog steeds is de slogan Zo kan het ook van toepassing op Qoets.nl.
Het contact is prettig. Snelle reacties via Whatssapp en de service is gewoon erg goed. Ze schakelen ook snel tussen BMW en de klant wanneer er een vraag of serviceafspraak nodig is. Op die manier...Het contact is prettig. Snelle reacties via Whatssapp en de service is gewoon erg goed. Ze schakelen ook snel tussen BMW en de klant wanneer er een vraag of serviceafspraak nodig is. Op die manier wordt de klant snel bedient.
Prettige medewerkers, zeer snelle reactie op vragen, zowel telefonisch, per mail als whatsapp. Kan menig merkdealer wat van leren.
Professionele hulp bij keuze & aankoop van de wagen. Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Hoog reactievermogen. Complete service
Dit bedrijf weet wat service is. Nog nooit zo'n goede sale en aftersale mogen ervaren.
Zeer goed bedrijf , waar iedereen zijn woord nakomt. Ook zijn er hele korte lijnen , wat ik als heel prettig ervaar . Er is overal wel wat , maar er word hier met grote aandacht naar...Zeer goed bedrijf , waar iedereen zijn woord nakomt. Ook zijn er hele korte lijnen , wat ik als heel prettig ervaar . Er is overal wel wat , maar er word hier met grote aandacht naar gekeken al is het probleem maar klein .