Zeer goede service. Erg mooi hoe ze het verkopen van een auto een belevenis laten worden
Erg goede ervaring. Verstand van zaken en er wordt meegedacht. Er was bij aflevering iets vergeten maar dat werd direct in orde gemaakt. Klantbeleving & klantgericht voelt intrinsiek en dus...Erg goede ervaring. Verstand van zaken en er wordt meegedacht. Er was bij aflevering iets vergeten maar dat werd direct in orde gemaakt. Klantbeleving & klantgericht voelt intrinsiek en dus bouwt Qoets echt duurzame klantrelatie.
Ik vond een prachtige audi online op de site van Qoets en de volgende dag heb ik heb al gekocht. Vriendelijke jongens en niets is te veel om voor je te regelen. Bij Qoets voel je je...Ik vond een prachtige audi online op de site van Qoets en de volgende dag heb ik heb al gekocht. Vriendelijke jongens en niets is te veel om voor je te regelen. Bij Qoets voel je je echt een klant!
Goede en snelle service. Top aflevering van de auto en woorden bij daden. De prijzen zijn incl. btw, dus geen verrassingen achteraf. Al met al een goed en klantvriendelijk...Goede en snelle service. Top aflevering van de auto en woorden bij daden. De prijzen zijn incl. btw, dus geen verrassingen achteraf. Al met al een goed en klantvriendelijk bedrijf die alles voor je wil doen.
Zeer goed. De auto is zeer netjes afgeleverd en de communicatie is snel, direct en zeer behulpzaam. De afgesproken opleverpunten zijn allemaal ingevuld.
Van het begin tot de leverantie is mijn ervaring uitstekend. de auto had wat kleine technische probleempjes, maar die werden super snel opgelost. auto werd door een keurige meneer...Van het begin tot de leverantie is mijn ervaring uitstekend. de auto had wat kleine technische probleempjes, maar die werden super snel opgelost. auto werd door een keurige meneer opgehaald en terug gebracht
Alles zeer correct verlopen. kan geen minpuntje vinden.
Zeer betrouwbaar, kwalitatief gewoon goed
Ik ben op een zeer klantvriendelijke wijze geholpen en de afspraken zijn correct nagekomen. Ik heb naar volle tevredenheid zaken gedaan!
Erg persoonlijk en super klantgericht. Ze richten zich volledig op de wens van jou als klant. Ze doen er werkelijk alles aan om het je heel gemakkelijk te maken.