Alle afspraken zijn van A tot en met Z correct uitgevoerd zonder problemen
Heel prettig, professioneel, duidelijk en vriendelijk
Wat een beleving! Een autobedrijf met de klantgerichtheid die ik nog nooit eerder heb ervaren. Van het allereerste contact tot na de levering van de auto is alles tot in de puntjes verzorgd. Erg...Wat een beleving! Een autobedrijf met de klantgerichtheid die ik nog nooit eerder heb ervaren. Van het allereerste contact tot na de levering van de auto is alles tot in de puntjes verzorgd. Erg professioneel en zeer modern; altijd bereikbaar en steeds werden de verwachtingen overtroffen. Ik ben volledig ontzorgd bij het aanschaffen van mijn nieuwe auto bij Qoets. En niet onbelangrijk; het is een prachtige auto die meer dan voldoet aan al mijn verwachtingen.
Zeer goed! een woord is een woord en een afspraak is een afspraak.
Professioneel bedrijf, komen hun afspraken na. Vriendelijk en kundig personeel. Snel en gericht antwoord op vragen.
Zeer tevreden goede service en vriendelijke mensen. Snelle reactie op vragen en top bereikbaar. Ze wisten goed wat ik als klant wilde.
Een echte aanrader dit bedrijf Qoets. Geweldige service, ontzettend klantvriendelijk en afspraken worden goed nagekomen en ook de after sale is uitstekend. Kan niet beter.
Vriendelijk, goed bereikbaar, kennis van zaken en houden zich aan hij afspraken.