Qoets.nl

Het zijn allemaal vriendelijke auto liefhebbers. Die je netjes tewoord staan.
Het zijn allemaal vriendelijke auto liefhebbers. Die je netjes tewoord staan.
Je krijgt elke keer netjes antwoord op je vragen. En communicatie voor aflevering is super. Tijdens de aflevering werd alles netjes uitgelegd en namen ze de tijd voor je om alles netjes uit te leggen echt super en de nazorg is ook allemaal goed geregeld. De merk Dealer kan hier heel veel van leren.

Qoets.nl weet precies de juiste snaar te raken bij mij als autoliefhebber: van begin tot eind duidelijkheid, overleg waar nodig en een geweldige auto als resultaat. Elke afspraak wordt nagekomen.... Qoets.nl weet precies de juiste snaar te raken bij mij als autoliefhebber: van begin tot eind duidelijkheid, overleg waar nodig en een geweldige auto als resultaat. Elke afspraak wordt nagekomen. Echt onderscheidend in autoland.

Goede ervaring; communicatie snel, helder, en transparant. Gedurende het hele aankoopproces op een prettige manier geholpen en ook de nazorg was uitstekend.

Zeer vriendelijk, hulpvaardig en ontzorgend

Binnen enkele dagen kreeg ik al bericht dat de auto, die ik zocht gevonden was. Dat was een grote verrassing voor mij, daar ik al meer dan een jaar op zoek was naar de auto van mijn keuze. Dus alle... Binnen enkele dagen kreeg ik al bericht dat de auto, die ik zocht gevonden was. Dat was een grote verrassing voor mij, daar ik al meer dan een jaar op zoek was naar de auto van mijn keuze. Dus alle lof voor de snelle reactie en vlotte levering. De in ontvangst name is zeer aangenaam verlopen en er werd ook alle tijd voor uit getrokken om mij het gebruik van de auto uit te leggen. Heel erg bedankt voor het mooie boek, dat ik onlangs heb ontvangen.

Menig regulier autobedrijf zal moeite hebben om te tippen aan de klanten belevenis welke Qoets creëert, van aankoop tot levering en daarna.
Ik kijk met plezier terug op dit traject en...
Ik kijk met plezier terug op dit traject en kan het iedereen aanraden

Ongelooflijk! Zeer service minded! Snel , vriendelijk!
Als je iets vraagt wordt er meteen op gereageerd.
Het komt allemaal zeer professioneel over!

Vriendelijk , super klant gericht , zeer correct met afspraken , prijs kwaliteit top .
Alle tijd voor de aflevering

Qoets heeft een zeer klantvriendelijke benadering en alles wordt zeer correct verwerkt en behandeld. Professionele en moderne werkwijze alhoewel het online kopen van een dergelijke groeten inkoop... Qoets heeft een zeer klantvriendelijke benadering en alles wordt zeer correct verwerkt en behandeld. Professionele en moderne werkwijze alhoewel het online kopen van een dergelijke groeten inkoop ook wel even wennen was.