Qoets.nl

Zeer kundig en vriendelijk personeel. Altijd bereikbaar, ook na kantoortijden. Super service en kwaliteitsgerichte organisatie.

Goed geluisterd naar de wensen, snelle en correcte afhandeling. Verder een prima aftersales.

Service gericht, snel en klant tevredenheid is hun motto

Zeer positieve ervaring na eerst toch sceptisch te zijn geweest om online een auto te kopen. Gedurende het hele proces werd het vertrouwen steeds meer gewonnen en hebben ze tot en met de afhandeling... Zeer positieve ervaring na eerst toch sceptisch te zijn geweest om online een auto te kopen. Gedurende het hele proces werd het vertrouwen steeds meer gewonnen en hebben ze tot en met de afhandeling en nazorg de verwachtingen overtroffen!

Correct, super beleefd en service gericht.

Geniaal. Snelle respons op vragen en antwoorden zijn spot-on. Uitstekende communicatie in de periode voor de levering van de auto. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan echt hoog in het vaandel. Ik... Geniaal. Snelle respons op vragen en antwoorden zijn spot-on. Uitstekende communicatie in de periode voor de levering van de auto. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan echt hoog in het vaandel. Ik kan eigenlijk geen kritisch punt benoemen.

Pro actief, prettige omgangsvormen en adequaat reageren op de vragen welke ik heb. zowel telefonisch als via social media vlot bereikbaar.

Mijn algemene ervaring met dit autobedrijf is heel goed. De service en klantvriendelijkheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Mede daarom heb ik voor de derde keer bij Qoets een BMW 5... Mijn algemene ervaring met dit autobedrijf is heel goed. De service en klantvriendelijkheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Mede daarom heb ik voor de derde keer bij Qoets een BMW 5 gekocht.

Moderne manier om auto aan te schaffen, maar wel met hoogstaande service zoals je van een dealer verwacht. Mensen van Qoets hebben tijd en aandacht voor je. Je voelt, dat ze weten, dat een auto... Moderne manier om auto aan te schaffen, maar wel met hoogstaande service zoals je van een dealer verwacht. Mensen van Qoets hebben tijd en aandacht voor je. Je voelt, dat ze weten, dat een auto kopen iets bijzonders is.