Qoets.nl

Anoniem - bekend bij Tevreden.nl

Fantastisch! Bijzonder geode en professionele service. Qoets denkt echt met je mee en zorgt er op alle punten voor, tot in de kleinste details, dat alles bijzonder aangenaam en soepel verloopt.... Fantastisch! Bijzonder geode en professionele service. Qoets denkt echt met je mee en zorgt er op alle punten voor, tot in de kleinste details, dat alles bijzonder aangenaam en soepel verloopt. Andere autobedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Tot nu toe uitstekend

Anoniem - bekend bij Tevreden.nl

Om een auto via internet te kopen was voor mij een geheel nieuwe ervaring, maar is door Qoets.nl zeer goed begeleid. Vanaf het allereerste moment was het contact zeer prettig en professioneel.... Om een auto via internet te kopen was voor mij een geheel nieuwe ervaring, maar is door Qoets.nl zeer goed begeleid. Vanaf het allereerste moment was het contact zeer prettig en professioneel. Duidelijke offertes, mooie fotorapportage en toegestuurde handleidingen zorgen voor de spanningsopbouw voor de uiteindelijke levering van de auto. En het uiteindelijke eind resultaat - een andere auto - overtrof mijn verwachtingen. Een 2e hands auto, maar voelt en eruitziet als een nieuwe!

Anoniem - bekend bij Tevreden.nl

Ik ben zeer tevreden vanaf het moment dat mijn interesse was gewekt voor de auto tot aan de aanschaf en ook de aftersales is perfect in orde, kortom een aanrader voor iedere consument.

Klant

Met een woord TOP bedrijf!

Klant

De aankoop van een auto via het internet is een nieuwe ervaring. Qoets.nl is er in geslaagd dit proces op een uitstekende manier uit te voeren. Pas bij de aflevering van de auto heeft de eerste... De aankoop van een auto via het internet is een nieuwe ervaring. Qoets.nl is er in geslaagd dit proces op een uitstekende manier uit te voeren. Pas bij de aflevering van de auto heeft de eerste ontmoeting met medewerkers van Qoets.nl plaats gevonden.
Het zoeken naar de juiste auto heeft ongeveer zes maanden geduurd waarin er regelmatig plezierig onderling contact is geweest. Daarbij is veel begrip getoond voor de eisen en wensen waaraan de auto moest voldoen en het vertrouwen gegeven dat een dergelijke auto geleverd kon worden.
Qoets.nl heeft altijd waargemaakt wat er beloofd werd en getoond veel kennis van zaken te hebben. Vele bedrijven zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de klantgerichtheid die binnen dit bedrijf wordt toegepast.

Klant

Het gebrek aan een showroom word ruim gecompenseerd door de overweldigende hoeveelheid foto's en informatie die op de website van Qoets word aangeboden. Het plaatje in mijn hoofd kwam compleet... Het gebrek aan een showroom word ruim gecompenseerd door de overweldigende hoeveelheid foto's en informatie die op de website van Qoets word aangeboden. Het plaatje in mijn hoofd kwam compleet overeen met de werkelijkheid toen ik de auto eenmaal voor een testrit mee nam. De informatie en communicatie met Qoets verliep probleemloos en snel. Uitermate tevreden met mijn aankoop!

Klant

Bijzondere online autodealer, de rust, kennis en ervaring zegt al meer dan genoeg. Na de eerste telefoongesprek weet je al dat het gewoon goed zit. Voor het eerst een auto online gekocht en zou het... Bijzondere online autodealer, de rust, kennis en ervaring zegt al meer dan genoeg. Na de eerste telefoongesprek weet je al dat het gewoon goed zit. Voor het eerst een auto online gekocht en zou het weer zo doen, maar alleen bij Qoets.nl!

Klant

Dit is een bedrijf zoals BMW AG het bedoeld heeft. Alles stipt en op basis van mijn wensen en niet op basis van hun voorraad. Menig dealer zou wensen dat ze in de buurt van dit niveau komen. Kennis... Dit is een bedrijf zoals BMW AG het bedoeld heeft. Alles stipt en op basis van mijn wensen en niet op basis van hun voorraad. Menig dealer zou wensen dat ze in de buurt van dit niveau komen. Kennis en de klant steeds weer overtreffen in zijn verwachting.

Klant

Unieke service, goede follow up, mooie inruildeal, zo kan het ook dus.