Qoets.nl

Klant

Erg goed. De heren zijn zeer transparant alsmede hun model. Dat geeft vertrouwen.

Klant

Mooie nieuwe ervaring, in het digitale tijdperk, om zo een auto aan te schaffen.

Klant

Fantastisch. Heb nog nooit zo'n goede service meegemaakt.

Klant

Prima service bij toch wel een spannende aankoop.

Klant

* Prettige contacten (zowel persoonlijk, telefonisch als per mail).
* Duidelijke / heldere communicatie.
* Goed meedenken (budget <-> 'must-have-list').
* Goede after-sales.

Klant

Zeer goede service en aandacht voor de klant. Waarmaken wat ze beloven.

Klant

Zeer positief, Bijna zo goed dat ik nu al een volgende auto al wil kopen bij Qoets, maar ga eerst genieten van mooie BMW (325d coupe). Ook super mooie auto's en zeer goede service na koop. Rij- en... Zeer positief, Bijna zo goed dat ik nu al een volgende auto al wil kopen bij Qoets, maar ga eerst genieten van mooie BMW (325d coupe). Ook super mooie auto's en zeer goede service na koop. Rij- en bezitgenot na koop staat hoog in het vaandel bij Qoets.nl In ieder geval bij een andere (gebruikte) BMW ga ik eerst bij Qoets.nl langs. Ook na koop leuk presentje gekregen. Kortom je wordt helemaal in de watten gelegd en afspraken worden zelfs meer dan afgesproken waar gemaakt.

Klant

Mijn algemene ervaringen met het bedrijf Qoets zijn uitstekend.

Klant

Goede klantgerichte service. Als er nog vragen achteraf zijn, wordt dat heel snel opgepakt.

Klant

Qoets.nl onderscheidt zich door de uitstekende persoonlijke service. Dit zowel voor als na de aankoop!