Qoets.nl

Anoniem - bekend bij Tevreden.nl

Ik heb nog nooit eerder een auto online gekocht, daarom was ik in eerste instantie wat sceptisch of deze auto schadevrij zou zijn.
Daarom een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen en is...
Daarom een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen en is alles naar wens verlopen. Zeer tevreden over de service. Telefonisch goed bereikbaar.

Anoniem - bekend bij Tevreden.nl

Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt waar service en correctheid zo hoog in het vaandel staat. Na 8 jaar elders vele teleurstellingen meegemaakt te hebben is dit voor mij gewoon een openbaring. Zo... Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt waar service en correctheid zo hoog in het vaandel staat. Na 8 jaar elders vele teleurstellingen meegemaakt te hebben is dit voor mij gewoon een openbaring. Zo kan het dus ook. Geweldig dezse mannen.

Prima contact. Prettige, persoonlijke benadering

Klant

Inmiddels de 3e auto die ik bij de mannen van Qoets heb gekocht, en wederom zijn de verwachtingen overtroffen!

Anoniem - bekend bij Tevreden.nl

SUPER ervaringen met jongens van Qoets.nl. Op 17-juni heb ik gebruikte BMW320i (2012)gekocht die zeker zo is als afgesproken. De afhandeling is zeer correct verlopen en ik zal Qoets zeker aanbevelen... SUPER ervaringen met jongens van Qoets.nl. Op 17-juni heb ik gebruikte BMW320i (2012)gekocht die zeker zo is als afgesproken. De afhandeling is zeer correct verlopen en ik zal Qoets zeker aanbevelen in mijn kennissenkring. In het begin was ik wel sceptisch maar daar was achteraf absoluut geen reden voor.

Klant

Prettige communicatie, goede terugkoppeling vragen en mededelingen, correcte afhandeling en goed bewaakt tijdspad afspraken.

Klant

Goede ervaringen met Qoets.nl. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Klant

Top bedrijf, wij hebben nu de auto die aan onze wensen voldoet.

Een klantgericht bedrijf dat luistert naar de wensen van de klant.