Qoets.nl

Klant

Proffessioneel en leuk heel persoonlijk contact.

Klant

Mijn ervaring is zeer positief. Heldere en correcte informatie op de website, heldere communicatie bij eventuele vragen, zeer klantvriendelijk en uitstekende aftersale.

Klant

Goed eerlijke benadering van de handel

Correcte manier van optreden totaal

Klant

Ik heb mijn BWM (na 18 jaar trouw aan Audi te zijn geweest) nu bijna 3 weken in bezit. Ik heb tot dusverre uitstekende ervaringen met Qoets.nl. Het contact is vanaf het begin zeer prettig geweest,... Ik heb mijn BWM (na 18 jaar trouw aan Audi te zijn geweest) nu bijna 3 weken in bezit. Ik heb tot dusverre uitstekende ervaringen met Qoets.nl. Het contact is vanaf het begin zeer prettig geweest, telefoontjes, sms en e-mailberichten worden zeer snel beantwoord. Eventuele onduidelijkheden of misverstanden worden snel en naar tevredenheid besproken en uit de wereld geholpen. Hans en Han zorgen dat je de auto krijgt die je wenst en denken mee, zelfs daags voor de aflevering. De aflevering zelf is prima, ze nemen er de tijd voor, je krijgt uitleg over de werking van de auto en de papieren worden in orde gemaakt. Allemaal belangrijke zaken want je bestelt de auto online en het gaat niet om een pakje suiker. Met de service na de aftersales heb ik nog geen ervaring. Ik verwacht echter dat ook dat dik in orde is.

Klant

Erg prettig. Alle afspraken zijn nagekomen en de service is meer dan je kunt verwachten. Ook na de aanschaf is er regelmatig contact om te informeren of alles in orde is.

Klant

Mijn ervaring met Qoets is er een van vertrouwen in de wijze van zaken doen welke de eigenaar en medewerkers hanteren.
Toezeggingen worden nagekomen en er wordt inzet getoond.

Klant

Mijn eerste ervaring met dit autobedrijf is uitstekend. Zij zijn in staat om je het gevoel te geven dat je als klant belangrijk en welkom bent. Zij zijn adequaat in het reageren en duidelijk bij hun... Mijn eerste ervaring met dit autobedrijf is uitstekend. Zij zijn in staat om je het gevoel te geven dat je als klant belangrijk en welkom bent. Zij zijn adequaat in het reageren en duidelijk bij hun reacties. Afspraken worden zeer correct nagekomen.

Klant

Efficient, proffessioneel, betrouwbaar, vriendelijk bedrijf met een unieke internet formule. In het begin sceptisch over de manier van werken maar deze bleef zeer efficient te zijn, hetgeen ik... Efficient, proffessioneel, betrouwbaar, vriendelijk bedrijf met een unieke internet formule. In het begin sceptisch over de manier van werken maar deze bleef zeer efficient te zijn, hetgeen ik waardeer. Eerst overeenstemming over de inruilprijs en aanschaf voordat je kan proefrijden etc.

Klant

Uitstekend. Goede analyse van de vraag en daarna een aanbod dat daar op aansluit. Professionele en onderscheidende service.