Mel

Peter Willems

Correct en snel

aantal sterren niet duidelijk. Ik bedoel een 10 op een schaal van 10

Mats chuffart

De drones werken niet goed.

Hallo Mats,
Hallo Mats,
We zien dat de drones niet functioneren zoals verwacht. Wat is hiermee mis? We hebben geen mail of bericht van je ontvangen. Dus ook niks voor je kunnen betekenen tot op heden. Vandaar ook onze vraag waarom de aftersales en klantvriendelijkheid 1 ster ontvangt. Aangezien we onze service nog niet hebben kunnen inzetten.
Horen het graag,
Team quadcopter-shop.

Robby Savelkoul

In één woord: TOP!

Johan Coeckelberghs

Heel fijn.

Zeer goed.

Eddy van Duuren

Netjes afgeleverd op de juiste tijd en keurig verpakt ..!!!

nvt

fethiye

Het product was niet leverbaar. Nu wordt het nog bezorgd (nog niets ontvangen) helaas is het te laat voor kerst. Annuleren was niet mogelijk over de mail.

Als iets is uitverkocht, is het fijn als dit al up to date is op de website. En er snellere oplossingen komen. Nu hebben we dubbele bezorg kosten want als het bezogd wordt stuur ik het terug.

Hallo dhr Can,
Hallo dhr Can,
Het product was al uitverkocht toen het product aangekocht werd. Dit staat duidelijk vermeld naast de bestel knop: back order en de verwachten levertijd. Die was toen 1 a 2 weken. Precies 14 dagen later hebben we het product verzonden en u hiervan ook op de hoogte gesteld.
Team Quadcopter-shop.nl

K Banga

Prima, snel geleverd en ook nabestelling correct

Hallo
Wat maakte dat de aftersales en het info verloop een 6 ontvangen? Wat kan hieraan beter.
Alvast bedankt voor de reactie!

Profiplan bv

Femke Wubbels