Hoe beoordeelt u de vakbekwaamheid van de medewerkers?
9.6/10

Roy seltenrijch

Zeer goed

Weinig

Particulier

Correct, jammer dat de inspectie vooraf niet sluitend was.

Wat kunnen wij verbeteren/anders doen?

De inspectie vooraf beter uitvoeren.

Ingrid van de Laar

Hele goede ervaring! Snel een afspraak gekregen en thuis op maat advies. Door goede uitleg snel besloten en laten installeren wat ook weer snel en netjes verliep!

Niets

S.Boot

Goede uitleg mogelijkheden, top aanleg

alles is prima verlopen

De Boon

Goede service, prettige communicatie en onderbouwde uitleg. Binnen enkele weken, na eerste contact al geregeld en klaar.

Wat kunnen wij verbeteren/anders doen?

De offerte kwam buiten het afgesproken termijn, als we dan toch iets als verbeterpunt moeten geven dan zou het dat zijn. Maar wij hadden er geen moeite mee.

Mw. Janssen

Heel goed, reactie voor de offerteaanvraag was duidelijk; de levering was ook snel, zorgvuldig en netjes. Al na een paar dagen was het effect merkbaar: warme voeten!

Wat kunnen wij verbeteren/anders doen?

Wat mij betreft geen aanvullingen of tips.

Stolk

Goede ervaring vinden het een verbetering

Wat kunnen wij verbeteren/anders doen?

Vasthouden aan de klantvriendelijkheid van het personeel

Martijn

Via energieloket vijfheerenlanden in contact gekomen met Quist. Alles is goed verlopen. Goede duidelijke offerte. Goed telefonisch en mail contact gehad. Uitvoering was prima. Vriendelijke mensen.... Via energieloket vijfheerenlanden in contact gekomen met Quist. Alles is goed verlopen. Goede duidelijke offerte. Goed telefonisch en mail contact gehad. Uitvoering was prima. Vriendelijke mensen. Werd netjes gewerkt.

Geen idee.

Frits Beindorff

Goed kontakt, duidelijke offerte en communicatie.
Goed werk verricht en juiste nazorg.

Geen bijzonderheden

Coby Janssen

Na het plaatsen van een offerte was er snel persoonlijk contact. De ruimte werd gemeten en adviezen gegeven. Alles was snel vakkundig en netjes afgewerkt. Ik heb nog wat foto's gemaakt in de... Na het plaatsen van een offerte was er snel persoonlijk contact. De ruimte werd gemeten en adviezen gegeven. Alles was snel vakkundig en netjes afgewerkt. Ik heb nog wat foto's gemaakt in de kruipruimte om het werk te tonen. Ik vond het frappant maar je voelt direct het resultaat en ook op het maandoverzicht van het energiebedrijf was een significantverschil in gasverbruik ondanks de korte maar strenge vorstperiode in februari.

Wat kunnen wij verbeteren/anders doen?

wat mij betreft zo houden!