Hoe beoordeelt u de vakbekwaamheid van de medewerkers?
9.6/10

Krijnie Vermeulen Nobel

Tevreden

A. VAN der Heijden

Goede, duidelijke afspraken en offerte. Netjes en veilig gewerkt. Duidelijke communicatie. Alle afspraken zijn nagekomen.

Wat kunnen wij verbeteren/anders doen?

Alles naar wens zoals is gehandeld

Alkemade

Positief

weinig

Gideon

Nette service en top resultaat

nvt

vd Dool

Positieve ervaring, vriendelijk te woord gestaan en netjes geholpen. Duidelijke uitleg over mogelijkheden van vloerisolatie en overzichtelijke offerte.
Er wordt netjes gewerkt en afval wordt...
Er wordt netjes gewerkt en afval wordt gelijk afgevoerd

Wat kunnen wij verbeteren/anders doen?

Wat ons betreft geen verbeterpunten

M.M. Schrijer

Uitstekende service, duidelijk en deskundig advies waarbij voor- en nadelen goed uitgelegd werden. Er werden geen te hooggespannen verwachtingen van het resultaat gewekt. Niet opdringerig.... Uitstekende service, duidelijk en deskundig advies waarbij voor- en nadelen goed uitgelegd werden. Er werden geen te hooggespannen verwachtingen van het resultaat gewekt. Niet opdringerig. Vrijblijvende offerte.

Geen opmerkingen.

Fam Kwakernaak

Vakmensen die professioneel te werk gaan en veel service bieden. Een echt familiebedrijf met korte lijntjes en snel bereikbaar bij vragen.

Geen idee.

J.H. Mangert

Isolatie inmiddels aangebracht en alle afspraken zijn nauw gezet nagekomen. Alle lof voor de professionele aanpak.

Wat kunnen wij verbeteren/anders doen?

Ik zou dat niet kunnen aangeven, daar er niets is fout gegaan.

Ludo Oelrich

Uitstekend

Kan niets bedenken

Kramer

Prima bedrijf, komt afspraken na.

Geen idee