Hoe beoordeelt u de vakbekwaamheid van de medewerkers?
9.6/10
Professioneel
Corrie Zwaaneveld
Dhr. Quist komt zeer deskundig en betrouwbaar over. Het contact verliep prettig. De medewerkers zijn rustige, beleefde, prettige, hardwerkende mensen.
Hurkmans
Uitstekend
Ruth de Visser
We hebben met diverse isolatiespecialisten contact gehad. De manier waarop de vloer geïnspecteerd werd, varieerde van 'hoofd door het gat van het kruipluik steken' tot een gedegen inspectie onder de...We hebben met diverse isolatiespecialisten contact gehad. De manier waarop de vloer geïnspecteerd werd, varieerde van 'hoofd door het gat van het kruipluik steken' tot een gedegen inspectie onder de vloer én het tonen van foto's en het bespreken van de bevindingen achteraf (Quist). Dat gaf een betrouwbare en solide indruk.
Matlung
Zeer prettige communicatie, prettige en hardwerkende medewerkers!
G. van de Wetering
Net bedrijf, werkt keurig netjes en schoon, prettige samenwerking en bij problemen wordt naar een goede oplossing gezocht in goed en vriendelijk overleg. Komt afspraken goed na.
Mudde
Een prima bedrijf met prima service
Goede uitleg en service
Fam de Ridder
Wij hebben een goede ervaring met Quist Een prima voorlichting een duidelijke offerte en een keurige uitvoering