Quizzzit

Obsession BV

Hi Maurice,

Hi Maurice,

De quiz was echt een enorm succes! Elke sessie ontzettend vol, gelach dat buiten hoorbaar was en veel enthousiaste deelnemers - de quizmasters vielen ook erg goed in de smaak.
Heel veel dank voor jullie mooie bijdrage aan dit event en heel graag tot een volgende keer!

Groet,
Namens Obsession BV

Sanne Müller

Dichtbij Zomerfestival

Echt een show vol entertainment en we hebben genoten met collega's van een fantastische avond tijdens het zomerfestival. We merkten alleen op dat halverwege de aandacht verslapte en collega's... Echt een show vol entertainment en we hebben genoten met collega's van een fantastische avond tijdens het zomerfestival. We merkten alleen op dat halverwege de aandacht verslapte en collega's wegliepen naar andere activiteiten buiten de ruimte. Dit is ook tijdens de show gedeeld om de quiz eerder te laten stoppen toen we van collega's hoorden dat het te lang duurde. Hier werd helaas niet op ingespeeld waardoor op het einde slechts 1/3 van de collega's nog deelnam. Dit is dan ook ons feedbackpunt; tijdens de kennismaking werd nadrukkelijk met ons gedeeld dat de show zou stoppen op het hoogtepunt en de quizmaster dit goed aanvoelt. Helaas duurde de show te lang, waardoor collega's dit als feedbackpunt op het festival hebben aangegeven.

De Taalwijzer

Een leuke en gezellige teamactiviteit! Alles is goed geregeld, goede communicatie en heldere en duidelijke afspraken en afstemming.

De Reisbeleving

Wij hebben een goede ervaring gehad met Quizzzit. Quizvragen waren leuk, quizmaster deed het goed en er werd een leuke sfeer gecreëerd.

Dutch Event House BV

Super leuke Quizzz

Bayer Consumer Health

Onze ervaringen met Quizzzit zijn goed, leuk bedrijf goed georganiseerd en flexibel.

Moore MKW Emmen

Geweldige quiz met hoog entertainment gehalte!

Schijvens

Supergoed! Echt altijd enthousiaste reacties, iedereen doet mee, is echt hilarisch! En onze quizmaster Dirk-Jan is heel professioneel en goed. Ook leuk dat we eigen vragen konden indienen.

De Mandemakers Groep

Top ervaring, erg enthousiast.

Avans hogeschool

GE-WEL-DIG!!!