Quizzzit

SAP Nederland

We hebben Quizzzit voor twee verschillende events ingehuurd. De eerste keer voor onze eigen medewerkers en daarna voor een event met onze Business Partners. Erg leuk, zeker een aanrader!

Volleybalvereniging Grovoc

Onze volleybalvereniging bestond 50 jaar. Om de avond een leuke invulling te geven hebben we een quiz via Quizzzit geboekt. Iedereen kon mee doen, jong en oud. Ook zaten er vragen over de vereniging... Onze volleybalvereniging bestond 50 jaar. Om de avond een leuke invulling te geven hebben we een quiz via Quizzzit geboekt. Iedereen kon mee doen, jong en oud. Ook zaten er vragen over de vereniging in de quiz. We hadden een superleuke quizmaster en een geweldige avond!

Rineke Sloetjes Xandrius events

Professionele club, klantgericht dus denken lekker mee over de invulling, inrichting etc. En Quizzzit is echt een aanrader om in te zetten bij events!

Gorissen

Super leuk om te doen, en zeker ook voor de kantine omzet.

Etiquette à la carte

Etiquette à la carte werkt ontzettend graag met Quizzzit omdat beide hetzelfde doel hebben; de deelnemers een leerzame én een spectaculaire middag of avond bezorgen waar nog lang over nagepraat... Etiquette à la carte werkt ontzettend graag met Quizzzit omdat beide hetzelfde doel hebben; de deelnemers een leerzame én een spectaculaire middag of avond bezorgen waar nog lang over nagepraat wordt!

Reactie Quizzzit:

Dank je wel Yvonne voor je recensie! Dit is geheel wederzijds.

Rebelle Maastricht

Vanaf het eerste contact met Maurice had ik een vertrouwd gevoel.
Vanaf het eerste contact met Maurice had ik een vertrouwd gevoel.
Ook de ondersteuning tijdens het offerte traject was erg prettig, Maurice dacht mee met de opdrachtgever en met ons. Op de Dag zelf werd alles vooraf goed getest en klaar gemaakt, de quizmaster bracht de quiz naar hoger sferen. De gasten hebben duidelijk genoten. Kortom een prettige samenwerking met een bedrijf die weet waar ze mee bezig zijn.

Brasserie sailors inn

Goede snelle levering, en een goede uitleg. Daarnaast was de communicatie erg goed, en snel.

Reactie Quizzzit:

Dank je wel voor je recensie. We hopen jullie snel nog een keer terug te zien.

Jack Westdorp | Memorabele Momenten

Meedenkend en creatief

Reactie Quizzzit:

Dank je wel Jack voor je recensie!