Nooit nog een extra waterkoker nodig, kokend water onmiddellijk beschikbaar en spuitwater zo uit de kraan. Ongelofelijk!!!!
Chris Hellebuyck
Gemakkelijk voor instant kokend water
Sabine Verdickt
Tijd en eenvoudig
Jeroen Hillewaere
- Het ontwerp, design van de kraan - Mogelijkheid om onmiddellijk kokend water (92°C) te tappen - De combinatie met de CUBE voor gekoeld plat en bruisend water vind ik fantastisch! -...- Het ontwerp, design van de kraan - Mogelijkheid om onmiddellijk kokend water (92°C) te tappen - De combinatie met de CUBE voor gekoeld plat en bruisend water vind ik fantastisch! - Energielabel
Greet Vermeiren
Gebruiksgemak - tijdswinst
vonw
We kochten de Quooker Combi+ omdat we vroeger bijna een emmer water moesten laten lopen alvorens we warm water hadden. Nu onmiddellijk kokend water en warm water. Wel vinden we dat het warme water...We kochten de Quooker Combi+ omdat we vroeger bijna een emmer water moesten laten lopen alvorens we warm water hadden. Nu onmiddellijk kokend water en warm water. Wel vinden we dat het warme water snel kouder wordt. Als je een kleine vaat moet doen, moeten we kokend water laten bijlopen. De kraan spettert ook een beetje.