Els Gybels

Heel handig op onmiddellijk heet water te hebben. Heb wel last dat als ik de kraan dicht zet dat deze nadien nog wat lekt. Neem ik hiervoor contact op met mijn verkoper?

Reactie Quooker Belgium:

Beste Els, bedankt voor uw review. Omdat het een kokendwaterkraan is is het wel normaal dat er nadien een beetje water uitkomt. Voor de zekerheid breng ik u even in contact met onze service dienst... Beste Els, bedankt voor uw review. Omdat het een kokendwaterkraan is is het wel normaal dat er nadien een beetje water uitkomt. Voor de zekerheid breng ik u even in contact met onze service dienst om uw situatie te bekijken. Vriendelijke groet, Quooker

Didier Delanoye

Het werkt helemaal niet!!!

Reactie Quooker Belgium:

Beste Mr. Delanoye, dat is vervelend. Heeft u al contact opgenomen met onze service dienst? Ik breng u alvast in een persoonlijk bericht in contact met hen. Wij gaan u zo snel mogelijk verder... Beste Mr. Delanoye, dat is vervelend. Heeft u al contact opgenomen met onze service dienst? Ik breng u alvast in een persoonlijk bericht in contact met hen. Wij gaan u zo snel mogelijk verder helpen. Vriendelijke groet, Quooker

Juan Verdickt

Gebruiksgemak en ook het uitzicht maken het tot een topproduct!

Sylvie Swijsen

Ik vind het heel handig en ben er tevreden mee. De dingen die ik graag zou verbeterd zien zijn: het elektriciteitsverbruik, de manier om op kokend water te zetten en het spatten.

Reactie Quooker Belgium:

Beste mevrouw Swijsen, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Wat bedoelt u juist met het elektriciteitsverbruik? Ons systeem heeft standby hetzelfde verbruik als een modem.... Beste mevrouw Swijsen, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Wat bedoelt u juist met het elektriciteitsverbruik? Ons systeem heeft standby hetzelfde verbruik als een modem. U gaat ook minder verbruiken omdat u steeds de gewenste hoeveelheid gaat nemen. De kokendwaterstraal is niet massief als veiligheid. Ik contacteer u even persoonlijk voor verdere feedback. Vriendelijke groet, Quooker

L.hagoort@ziggo.nl

Twijfel nog. Heb de cooker ivm vakantie nog niet veel gebruikt. Wel valt me op dat de ring die je gebruikt om warm water aan te zetten soms blijft hangen. Dat zou niet moeten.

Reactie Quooker Belgium:

Beste, de ring zou niet mogen blijven hangen. Ik contacteer u persoonlijk en breng u in contact met onze service dienst. Vriendelijke groet, Quooker

Marill de Wit

Sinds de combi plus flex kraan aangesloten is, sept 2019, helemaal fan van, wat een gemak en comfort. Ik zou niet meer anders willen!