Charline Vanderhaegen

Tevreden…, één minpuntje, na gebruik van het kokend water.., kan ik niet onmiddellijk overschakelen naar koud water, het blijft een tijdje lauw water afgeven…hoe komt dat eigenlijk? Is dit normaal?

Liliane Soenens

Hij valt uit wanneer ik na nemen van gekookt water..koud wil nemen

Beste mevrouw Soenens,
Dat klinkt niet juist. Ik breng u in contact met onze service dienst.
Vriendelijke groet, Quooker

Eddy.dieleman@telenet.be

Kokend water is idiaal en spaart energie

Ronny Kenens

Heel handig om bv snel een the te maken of om snel heel warm water te hebben in de keuken.
Enige nadeel, de uittrekbare kop van de kraan waar het water uitkomt, die zakt niet altijd automatisch terug in de kraan. Dit is zeer vervelend!

Beste Mr. Kenens,
Beste Mr. Kenens,
Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Zou u eens kunnen nakijken dat het gewicht voor de uitrekbare slang zeker vrij kan bewegen in de keukenkast. Als dat wel het geval is a.u.b. even contact opnemen met onze service dienst. Wij helpen u graag. Vriendelijke groet, Quooker

Danny Vorsselmans

Wij vinden het gewoon heel gemakkelijk, direct warm water zalig om koffie te maken of iets anders waar je kokend water voor nodig hebt.

Davy G

Topkraan met alles op en aan. Niet meer te missen.

Ronny Driesen

Kraan is zeer onstabiel en veel te licht. Ik twijfel er sterk aan dat deze langer dan 1 jaar zal meegaan, hoewel we zeer voorzichtig zijn. Ook de slang komt alleen maar op haar plaats mits hulp. Kraan is zeer onstabiel en veel te licht. Ik twijfel er sterk aan dat deze langer dan 1 jaar zal meegaan, hoewel we zeer voorzichtig zijn. Ook de slang komt alleen maar op haar plaats mits hulp.
Dus wel content van de werking (bruis, koud en kokend water) maar niet van de kraan.
Met vriendelijke groet.

Beste meneer Driesen,
dat klinkt niet juist. Wij nemen persoonlijk contact met u op om te kijken wat er aan de hand is.
Vriendelijke groet, Quooker

Annieplenter@hotmail.com

De Quooker bevalt heel goed maar het feit dat we na 4 jaar een nieuwe kraan moeten valt wel heel erg tegen.