Henri Geurts

Onmiddellijk warm of kokend water uit de kraan is zeer praktisch ; in het verleden, zonder Quooker, hebben we ettelijke liters water moeten laten lopen voordat de juiste temperatuur bereikt was. We... Onmiddellijk warm of kokend water uit de kraan is zeer praktisch ; in het verleden, zonder Quooker, hebben we ettelijke liters water moeten laten lopen voordat de juiste temperatuur bereikt was. We zijn bijgevolg zeer tevreden.
Omdat we in een regio wonen met zeer hard water, hebben we onlangs op uw service beroep moeten doen, want de werking verslechterde geleidelijk. We stonden versteld over de grote massa kalkdeeltjes die zich verzameld hadden. Voortaan contacteren we u dus vlugger voor een onderhoud.

Christel Gemis

Ik heb dit toestel al 11 jaar en zou het niet meer willen missen.
Warm water voor thee, koffie om te koken. Super handig.

David Lesaffre

Niet alleen een top product, ook perfecte service!

Siska Vandenaweele

Gemakkelijk, minder sleuren met flessen, dadelijk kokend water...en mooi.

An Carpentier

Mogelijks liep het bij de installatie verkeerd, maar wanneer we het komend water aanzetten, spat dit in het rond waardoor ik mijn dochters moet verbieden om dit te gebruiken aangezien zij kokend... Mogelijks liep het bij de installatie verkeerd, maar wanneer we het komend water aanzetten, spat dit in het rond waardoor ik mijn dochters moet verbieden om dit te gebruiken aangezien zij kokend water in hun gezicht kunnen krijgen. Ikzelf heb ook al verschillende keren te warm water (spetters) over handen en armen heb gekregen.
De installateur liet me wel weten dat er 2 stukken ontbraken in de doos die hij zelf heeft toegevoegd.

Reactie Quooker Belgium:

Beste mevrouw Carpentier, wij nemen contact met u voor meer informatie. Want dit is niet normaal. Mvg, Quooker

Jacobs

Makkelijk in gebruik, handig om steeds kokend water ter beschikking te hebben.

Prive Lanaken

Gemak om steeds kokend en warm water ter beschikking te hebben en daardoor waterbesparend

Willy Wyns

Niet onze eerste Quooker, maar zo goed dat we nooit iets anders willen! De vorige ging jaaaaaaaren mee. We genieten elke dag van dit prachtig apparaat. Echt een aanrader!