Verhaegen

Handig, reservoir mag groter want duurt geruime tijd vooraleer je terug heet water hebt

Reactie Quooker Belgium:

Beste Mevr Verhaegen,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven over ons product.
Beste Mevr Verhaegen,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven over ons product.
Misschien toch even een bijkomende vraag: maakt u gebruik van een Pro3 reservoir of een Combi(+)? Een Pro3 heeft 3 liter kokend water ter beschikking en een Combi(+) 7 liter. Indien het water van de Pro3 op is, duurt het slechts 10 minuten om terug 3 liter aan 100° te hebben. Bij het grotere reservoir is dat 20 minuten, maar dan heeft u wel ineens terug 7 liter. Het reservoir vult ook telkens tijdens gebruik bij. Ook als u slechts twee tassen thee maakt. Dit zorgt ervoor dat het reservoir zo snel mogelijk terug helemaal gevuld is en op temperatuur. Zo heeft u ook steeds de volledige capaciteit ter beschikking.
Vriendelijke groeten,
Quooker Belgium.

Frank Saelens

Top product, simpel te bedienen, en doet wat het moet

Van Aerschot

Zo makkelijk in gebruik, geen waterkoker meer nodig, enkel jammer dat er geen uittrekslang aanwezig is, voldoende warm en snel water

Reactie Quooker Belgium:

Beste Mijnheer Aerschot,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven!
Beste Mijnheer Aerschot,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven!
Wij hebben wel degelijk een kraan met een uittrekslang: de Flex. Deze is beschikbaar in chroom, RVS en zwarte finish.
Als het goed is, zou er ook een handleiding moeten zitten bij elk systeem. Hier gaan we naar kijken en alvast mijn excuses voor het ongemak! Ik ben in ieder geval blij dat u online alle info hebt kunnen vinden.
Veel plezier nog met uw Quooker.
Quooker Belgium

Michiels

Heel gebruiksvriendelijke kraan en veilig.handig voor warm en koud water. Een klein jammer puntje is dat de sterkte van het bruiswater niet kan geregeld worden.

Hectors

Handig , gemakkelijk en kokend water een extra plus punt

Vandenbroeck

Super en zeer elegante oplossing in de keuken. Geen gezeul met waterflessen meer. Ik begrijp niet waarom er niet meer reclame gemaakt wordt dat deze kraan het plastiek afval helpt reduceren.... Super en zeer elegante oplossing in de keuken. Geen gezeul met waterflessen meer. Ik begrijp niet waarom er niet meer reclame gemaakt wordt dat deze kraan het plastiek afval helpt reduceren. Misschien zit er zelfs steun van de overheid in indien een quooker geplaatst!