Goed en snel.

Positieve ervaring , zeker voor wat betreft de producten en de levering.
Positieve ervaring , zeker voor wat betreft de producten en de levering.
Het enige waar ik niet direct een antwoordt op kreeg was toch een vrij eenvoudige schriftelijke vraag (de afstand van de schroefgaatjes van elkaar) ivm montage op of over een "loze" ruimte van de vorige inbouwspots. Later bij telefonisch contact wel antwoordt gekregen.

Zeer vriendelijke prijzen....

e-mail beantwoording ....

Peter Rademakers

Twee keer telefonisch contact gehad met het bedrijf.
Betrof een kennisvraag over een mogelijk kapotte halogeen trafo.
Deze bleek inderdaad niet in orde. De bestelde nieuwe trafo in het...
Twee keer telefonisch contact gehad met het bedrijf.
Betrof een kennisvraag over een mogelijk kapotte halogeen trafo.
Deze bleek inderdaad niet in orde. De bestelde nieuwe trafo in het overleg was snel in ons bezit en werkt tot nu toe perfect.

Mooie site met heel veel producten. Prima telefonische informatie gehad.

Geen.

Niet eerder contact gehad met dit bedrijf. Bij zoektocht naar nieuwe transformator op de site van dit bedrijf beland. Goede uitleg en duidelijke afbeelding van artikel.

Werd goed op de hoogte gehouden van de staat van de verwerking van mijn bestelling.

Nee.

Martin van der Blom

Super, als ik weer wat nodig heb weet ik jullie te vinden.
Martin van der Blom

Prima winkel, netjes verpakt en snel geleverd.

Frans

Gewoon goed!

Goed telefonisch bereikbaar

Niets te verbeteren

Nancy van der Panne

Goede service en snelle levering!

Ik was wat vergeten te bestellen en heb snel daarna een nieuwe bestelling geplaatst. Gevraagd of ze 1 x de verzendkosten konden uitsparen om alles bij elkaar te versturen. Binnen 1 dag had ik mijn... Ik was wat vergeten te bestellen en heb snel daarna een nieuwe bestelling geplaatst. Gevraagd of ze 1 x de verzendkosten konden uitsparen om alles bij elkaar te versturen. Binnen 1 dag had ik mijn verzendkosten retour. Super service!

Rijswijk

Na een werkdag correct afgeleverd. Inbouwled (mini) is van prima kwaliteit en zoals op de website. Prima!

Goed, aankoop was goed

nee, eerste keer