Allas ok

super

super

Anoniemjan

Inhoud goed verzorgd

Als het door post nl wordt bezorgd en in de trace staat tussen 18uur en 22uur dan komen ze in de middag om half1 al div keren wordt dat gedaan.Hierdoor worden de buren belast en zij zitten hier niet... Als het door post nl wordt bezorgd en in de trace staat tussen 18uur en 22uur dan komen ze in de middag om half1 al div keren wordt dat gedaan.Hierdoor worden de buren belast en zij zitten hier niet op te wachten

van Lierop

Bestelling werd niet geleverd door fout in systeem. Bestelling stond als verzonden geregistreerd maar was niet verzonden. Pakket dus nog niet ontvangen

Goed en snel

Snelheid van leveren. Product snel gezonden op site.

Ben

Wat bestellen betreft goed, wat geldverd is slecht. De geleverde artikelen zijn volgens mij gebruikt. Alle 3 de opvulplaatjes voor inbouwspots hadden beschadigingen en kostten meer dan €10,00 per... Wat bestellen betreft goed, wat geldverd is slecht. De geleverde artikelen zijn volgens mij gebruikt. Alle 3 de opvulplaatjes voor inbouwspots hadden beschadigingen en kostten meer dan €10,00 per stuk!! Genept dus.

Ja, goed materiaal leveren

Reactie R&M Verlichting:

Beste Dhr. B. Snel,
Beste Dhr. B. Snel,
Als u uw bestelling gedeukt of beschadigt heeft ontvangen kunt u deze kosteloos retour sturen.U kunt hiervoor contakt met ons opnemen. We leveren geen gebruikte producten maar met vervoer in een brievenbus pakket kan er soms helaas schade ontstaan.
Overigens heeft u altijd 14 dagen bedenk tijd of u de producten wilt houden.
Mvg

Prima snel en goed

Alles was snel geregeld

neen

Alex

Ze geven goed en snel antwoord op je vragen.
Snelle levering van de bestelde producten.

Ze verkopen erg mooie inbouwspotjes. Wij hadden spotjes met aluminium. Die voelen en zien er echt goed uit.

De losse lampjes zijn erg aan de prijs. Tevens is er te weinig keus.