Goede info over producten en een snelle service

Bestelling en bezorging is fijn verlopen

het artikel was goed verpakt

Alleem maaar goed, snelle verwerking en prima produkt.

website

G Dekker

Bestellen makkelijk en de levering supersnel.

Na ontvangst bleek er een lamp defect te zijn. Mailcontact snel beantwoord en nog dezelfde dag een nieuwe lamp opgestuurd gekregen. Kortom meer dan uitstekende service en snelle reactie op mail.... Na ontvangst bleek er een lamp defect te zijn. Mailcontact snel beantwoord en nog dezelfde dag een nieuwe lamp opgestuurd gekregen. Kortom meer dan uitstekende service en snelle reactie op mail. Extra + punt was de duidelijke en uitgebreide informatie mbt de artikelen. Bv van de inbouwspots stond overal de maat bij van het boorgat wat nodig was. Zie je bijna nergens anders zo duidelijk aangegeven. Was mijn zoekopdracht waardoor ik op de site van R&M terecht kwam.

Het bestelde product werd binnen 3 dagen netjes thuis bezorgd. Na installatie werkte het perfect.

nvt

Snelle levering.

Te veel emails voordat de levering heeft plaats gevonden

Snel en goed verpakt.

Snelle levering, acceptabele prijs voor het bestelde product.

Het ging zoals verwacht.
Perfect

Mieke

Zeer goede service. In de keuken van mijn nieuwe huis werkte de halogeen lampjes niet correct onder de kastjes. De situatie heb ik in een mail voorgelegd en zij hebben mij een passend advies... Zeer goede service. In de keuken van mijn nieuwe huis werkte de halogeen lampjes niet correct onder de kastjes. De situatie heb ik in een mail voorgelegd en zij hebben mij een passend advies gegeven. Alles binnen 2 werkdagen.

Kundigheid en snelle reactie op mails.

Glas atelier JEVABA te Doesburg

Prima levering, snel en accuraat.