Barbara

Goede service! Ik had verkeerd geteld en had nog één extra spotje nodig, daarvoor heb ik ze 's avonds laat gemaild. De vraag werd heel snel beantwoord en het was ook mogelijk om een extra spotje bij... Goede service! Ik had verkeerd geteld en had nog één extra spotje nodig, daarvoor heb ik ze 's avonds laat gemaild. De vraag werd heel snel beantwoord en het was ook mogelijk om een extra spotje bij de bestaande bestelling te voegen. Binnen 1 dag hadden we alles binnen!

Snelle reactie, snel geleverd, duidelijke website, groot aanbod!

Aankoop éénmalig van een trafo. Voldeed aan de verwachtingen. Overweeg eens of meer details bij info over een apparaat bijv. weblinks van handleidingen e.d. een nuttig aanvulling voor de klant... Aankoop éénmalig van een trafo. Voldeed aan de verwachtingen. Overweeg eens of meer details bij info over een apparaat bijv. weblinks van handleidingen e.d. een nuttig aanvulling voor de klant kunnen zijn.

Voldeden wat ze beloofden

Zie boven

Snel goed en eenvoudig

Snelheid

Betaal gemak

Meirsch

breed asortiment

Dirk Lamet

Mijn eerste ervaring was goed. Ik moest even terugbellen en tijdens die sessie heb ik de informatie gekregen, die ik nodig had.

Boter bij de vis. Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis.

Goed.

volgende dag al in huis.

Lamp besteld voor in de badkamer - boven de douche - IP 65

Ruime keuze en mooie producten - schappelijke prijs

Eerste indruk van de website oogde een beetje ouderwets

Legacy Consultancy

Via internet gezocht naar een transformator. Bij R&M gevonden voor een goede prijs

Erg goede en heldere informatie met betrekking tot de aangeboden producten

(vanuit oogpunt van marketing professional) ze zouden wat meer kunnen doen om hoger in de Google rankings te komen, ik vond R&M pas op pagina 2 (organisch)

A.E. Cox

Zeer positief. Door het grote assortiment wist ik niet precies wat ik allemaal moest bestellen. Mail gestuurd met mijn vragen en deze is keurig beantwoord met een lijst van alle onderdelen die ik... Zeer positief. Door het grote assortiment wist ik niet precies wat ik allemaal moest bestellen. Mail gestuurd met mijn vragen en deze is keurig beantwoord met een lijst van alle onderdelen die ik nodig had voor mijn project. Inmiddels project af en alles is naar wens.

Reageren snel op vragen en geven het juiste advies.

Goede communicatie

correcte levering