Marcel

Volgens verwachting alles binnen en werkt het goed.

Men doet wat men belooft

Alles is volgens afspraak en correct afgehandeld

Ik mailde dat ik per ongeluk de rekening van de mail verwijderd had en vroeg om een nieuwe,
deze was in een mum van tijd op de mail zodat ik hem alsnog in de boekhouding kon doen. Super

Boon

Goed bereikbaar via de telefoon bij vragen die duidelijk worden beantwoord

Informatie verschaffing en telefonisch bereikbaarheid

Besteld: 5 inbouwspotjes Smooth, kantelbaar, IP65, GU10 voor 230 Volt voor gebruik in badkamer. Ze waren 2 dagen later in huis, degelijk verpakt.

Ik heb 2 verbeterpunten:
Ik heb 2 verbeterpunten:
De website vermeldt dat de GU10-uitvoering van deze spatwaterdichte (IP65) inbouwspotjes geschikt zijn voor 230 Volt. Echter, op de verpakking van de fabrikant staat dat de spotjes op niet meer dan 12 Volt mogen worden aangesloten ...........; erg verwarrend! Telefonisch werd mij gezegd dat op de verpakking "een standaard tekst staat".......... Wie moet je nu geloven, de fabrikant of de webshop? Eenduidige informatie op website en verpakking is zeer wenselijk!
Bij de spotjes zit geen installatievoorschrift. Ook op de website is daarover niets te vinden. Met name wenselijk is informatie over het plaatsen van de klemring (in de groef of er boven tegen het lampje aan? in het eerste geval staat het lampje los in het spotje) en over het monteren van het spotje in het plafond (is er nog een pakkingring nodig om een spatwaterdicht geheel (IP65) te krijegn?).

Jaap

Mijn ervaring is prima

p van den hoek

Top bedrijf!

Alles snel en volgens afspraak geleverd!

berry -overdijk

goed