Frans

Snelle levering, concurrerende prijs en goed product.

Iets duidelijker product informatie

Jenny van der Veldt

Dit was goed. Het betalen van verzendkosten bij een bestelling (de mijne weg 70 Euro), houdt mij een volgende keer tegen om nog iets te bestellen. Dit geldt ook voor de kosten om het product retour... Dit was goed. Het betalen van verzendkosten bij een bestelling (de mijne weg 70 Euro), houdt mij een volgende keer tegen om nog iets te bestellen. Dit geldt ook voor de kosten om het product retour te sturen. Beide betalingen doen mij niet nog eens bestellen via de website i.v.m. de inflexibiliteit van het retourneren.

1e keer ervaring, was goed.

snelle levering

Routing website kan beter

Snel, op tijd , en correct

beoordeling zegt genoeg denk ik

niet nodig, goed bezig is mijn ervaring

Nap

Een transformator bestelt. De juiste transformator gekregen en keurig op tijd geleverd.

Even telefonisch contact voor ik de transformator ging bestellen. Mijn oude transformator was nergens leverbaar en ik wilde weten of ik de transformator die zij aanboden kon gebruiken. Ik werd... Even telefonisch contact voor ik de transformator ging bestellen. Mijn oude transformator was nergens leverbaar en ik wilde weten of ik de transformator die zij aanboden kon gebruiken. Ik werd keurig te woord gestaan en ben zeer tevreden over de transformator.

n.v.t.

Henk Maessen

Snelle en correcte levering

Wat mij betreft alles oke

Lampjes besteld via de website

snelheid van leveren

gb