Kwaliteit

Dyantha

Moment van levering was niet helemaal duidelijk, maar dat kan aan het bedrijf van de postbezorging hebben gelegen. Was nu namelijk iemand voor niks thuis gebleven. Wat betreft de rolgordijnen:... Moment van levering was niet helemaal duidelijk, maar dat kan aan het bedrijf van de postbezorging hebben gelegen. Was nu namelijk iemand voor niks thuis gebleven. Wat betreft de rolgordijnen: eenvoudig te installeren. Voor het inkorten (in de breedte) was het misschien fijn geweest als hier een hulpmiddel voor was, zodat het rolgordijn strak wordt ingekort en overal even breed is. Verder goede kwaliteit, verduistert goed.

Opvallende sterke punten:

Informatie op de site, installatie is eenvoudig.

Emmy

Perfect

Opvallende sterke punten:

Velux was iets gebogen (aluminium stang) dat was wel minder positief. Hoe dan ook het werk prima en is niet zichtbaar dus heb het zo gelaten

Miran Verweijen

Slecht geen reactie geen levering geen updates

Nog niet ontdekt

durk prins

Snel geleverd, goede prijs kwaliteit.

snel geleverd duidelijke website

Bastiaan

Ik ben positief, goed te installeren en geen problemen

Duidelijke uitleg voor installatie

Ton Steenhuis

Opvallende sterke punten:

Goede site en snelle levering. Aangezien ik een oud type Veluxraam GGL 102 had moest ik in de dagkanten de stijlen van het kozijn met 7 mm dikke latjes opdikken om het geheel passend te krijgen.... Goede site en snelle levering. Aangezien ik een oud type Veluxraam GGL 102 had moest ik in de dagkanten de stijlen van het kozijn met 7 mm dikke latjes opdikken om het geheel passend te krijgen. Graag ook de info over oudere vensters als info op jullie site vermelden.

Mohammed Soulaimani

Zeer goede ervaring..

Opvallende sterke punten:

Prijs/kwaliteit verhouding is prima, levertijd ook mooi kort en een goede service. Enige puntje is dat er geen tijdspanne werd aangegeven over de bezorgtijd. Dan moet je de hele dag thuis zijn.

Lisette Van den besselaar

Zeer goed

Maurits Guepin

Goed product en service

snelle levering

Margot De Bruyne

Heel tevreden!

Opvallende sterke punten:

Duidelijke uitleg, vlotte bevestiging en degelijke kwaliteit!