Kwaliteit

Fred Rietveld

Versturen het bestelde vlot. Prijs is py

Opvallende sterke punten:

Geen gezeur de bestelde producten zijn netjes afgeleverd. Verpakking van van voldoende kwaliteit

Marit Koopal

Klantenservice goed bereikbaar, transparant over prijzen / prijsdalingen

Goeie service

SVK Parochiezaal d'Open Poort - Belgie

Wij hebben voor een hele feestzaal gordijnen en plaatsing besteld. Dit werd uitgevoerd.
Gordijnen moesten hersteld worden, er werd ons aangeraden om nieuwe rails te plaatsen. Hebben we besteld en betaald. Wachten nu al drie maanden op een monteur. Ook de herstelde gordijnen zijn nog steeds niet terug. Waardeloze service, altijd beloven en niks doen. Ons geduld is ten einde.

Opvallende sterke punten:

Opvallende minpunten... komen hun beloftes niet na !!!

Reactie Raamdecoratie.com:

Beste,
Dank u wel voor uw feedback.
Helaas konden we vanwege externe factoren niet aan uw verwachtingen voldoen, waarvoor onze excuses.
We hebben gezien dat er contact is geweest en een...
Beste,
Dank u wel voor uw feedback.
We hebben gezien dat er contact is geweest en een afspraak voor montage is ingepland. We zijn ervan overtuigd dat alles naar wens is na deze afspraak.
Mocht dit wat wij niet verwachten, toch niet naar wens zijn. Dan staan wij voor u klaar.
Team Raamdecoratie.com

Ria Vd berg

Heel duidelijk

Geen probleem

Mhamed Ben Seddik

Jullie product is van uitstekende kwaliteit en het werd op tijd gearriveerd.

Opvallende sterke punten:

De levering kwam op de gewenste tijd.

Erhan Ahmedov

Prachtig

snelle bezorging

Angelique den Haan

Heel fijn! Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Makkelijke website. Geen problemen met retourneren. Goede service, snelle levertijd.

Opvallende sterke punten:

Prijs kwaliteit verhouding, levertijd, service!

R Krastel

Duidelijke uitleg en snel geleverd

Klantvriendelijk!

Rani Jalimsing