Kwaliteit

Goede snelle levering

snelle levertijd

Jeroen H.

(Bewerkt)

Standaard duogordijn en normaal rolgordijn bestelt. In eerste instantie was er iets mis met het standaard duogordijn en was de reactie van de klantenservice niet top. Maar bij nader inzien hadden ze... Standaard duogordijn en normaal rolgordijn bestelt. In eerste instantie was er iets mis met het standaard duogordijn en was de reactie van de klantenservice niet top. Maar bij nader inzien hadden ze de kwestie verkeerd begrepen en is het alsnog netjes opgelost. Daar ben ik raamdecoratie.com zeer dankbaar voor en ik zal het bedrijf zeker aanbevelen.

Opvallende sterke punten:

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Uiteindelijk zeer nette service en korte levertijd.

HJ ter Horst

Zeer goed

Opvallende sterke punten:

Na bestelling ook de levertijd die beschreven staat

M Eeman

Gewoon goed

Beleefdheid

Angela

Makkelijk bestellen en snelle levering

Opvallende sterke punten:

onderdeel was kapot gegaan met monteren, Ilse van de klantenservice heeft ons uitstekend geholpen!

Edwin De Brouwer

Mooi product voor een goede prijs

Opvallende sterke punten:

Makkelijke en duidelijke website en snelle levering

Peter Speijer

Uiteindelijk tevreden. Ik had na bestelling online een mail verwacht met een bevestiging. Deze kwam pas veel later. Dat maakte me bezorgd, omdat er ook genoeg malafide bedrijven zijn online.... Uiteindelijk tevreden. Ik had na bestelling online een mail verwacht met een bevestiging. Deze kwam pas veel later. Dat maakte me bezorgd, omdat er ook genoeg malafide bedrijven zijn online. Achteraf bleek alles goed geregeld. Prima prijs en aflevering.

kwaliteit. bestelgemak.

John Macquine

Helemaal goed

Snelle verzending

Peter van Steensel

Prima kwaliteit, redelijke prijs en snel geleverd.

Opvallende sterke punten:

Gemak juiste type kiezen op site

Ruud

Rolgordijn is scherp geprijsd, maar stof had van iets hogere kwaliteit mogen zijn.

Gebruiksvriendelijk bestelproces.