Kwaliteit

Vincent Half

Lekker snel

J Heijmans

Mooie site .erg tevreden over de kwaliteit

Mooie afwerking ...erg gebruiksvriendelijk

Louk Bodewes

Precies wat ik wilde en verwachte en dat de zijgeleiders ook al op maat gezaagd waren was helemaal top.

Opvallende sterke punten:

Op maat gezaagde zijgeleiders.
Aan de hand van mijn code bij het uitzoeken op de site.
Dat had ik niet verwacht dus dat scheelde een hoop en dan is 5 min monteren erg realistisch.

Marit Koopal

Klantenservice goed bereikbaar en denkt steeds goed mee

Opvallende sterke punten:

Wij hadden een fout gemaakt in de maat en konden heel makkelijk retourneren en nieuwe bestellen. Klantenservice is altijd bereikbaar en denkt mee

Ralph Borgman

Snelle levering. Sk08 was eenvoudig te installeren. Alleen de geleiders moesten 3mm ingekort worden. Wat eenvoudig met ijzer zaag was te doen natuurlijk.
Er komt geen enkel zo'n licht meer...
Er komt geen enkel zo'n licht meer binnen. Perfect voor de bloed hete zonne kant.

Opvallende sterke punten:

Snelle levering. En mooie aanbieding.
Heb er nog 1 nodig

Jeroen van Heck

Mooie site

Andrea Hoekstra

Snelle levering van een mooi dakraam rolgordijn.

Opvallende sterke punten:

Fijn dat er per gordijn een duidlijk instructie/montage filmpje op de site staat.

Diana

Absolute aanrader!

Opvallende sterke punten:

Snelle levering en echt goed product (verduistergordijn voor dakraam). Veel goedkoper dan de originele Velux en net zo mooi. Handig te installeren.

Marjolein van Sermondt

Heel blij met onze raamdecoratie!

Opvallende sterke punten:

Goede meet -en montageservice. Erg blij met het resultaat.

Marc Oosterlee

Prima afgehandeld. Gebruikte materialen zijn erg mooi en degelijk. Levertijd was langer dan gepland omdat doek niet aan de kwaliteitseisen voldeed. Hierover tijdig een bericht ontvangen.

Kwaliteit product.