Kwaliteit

Barbara Huisden

Zeer tevreden

Gemakkelijk. Snel. Zeer goede kwaliteit

Jacqueline Blom

Snelle levering en hij past perfect

Dat hij perfect past

Chris Oud

Het was makkelijk te monteren

Snel geleverd

Filiep Masschelein

Vlotte en correcte levering, artikel voldoet

Super

Peter Wiendels

Levering niet na gekomen

Reactie Raamdecoratie.com:

Beste Peter,
Beste Peter,
Bedankt voor uw geschreven beoordeling.
Wat vervelend dat de levering van uw bestelling door de transportpartner niet helemaal goed is verlopen. Ik zie dat het retourproces inmiddels is afgerond.
Raamdecoratie.com

Sandra de Lijn

Telefonisch slecht geïnformeerd over het artikel. 3 weken heen en weer moeten mailen en bellen. Teleurgesteld! Maar toch nieuw rolgordijn besteld. Kleur gelukkig goed maar kwaliteit is veel minder... Telefonisch slecht geïnformeerd over het artikel. 3 weken heen en weer moeten mailen en bellen. Teleurgesteld! Maar toch nieuw rolgordijn besteld. Kleur gelukkig goed maar kwaliteit is veel minder dan het rolgordijn wat ik 3 jaar geleden bij jullie besteld heb. Dus ik hoop dat ik hier plezier van ga hebben.

Levertijd is heel snel!

Reactie Raamdecoratie.com:

Beste Sandra,
Beste Sandra,
Bedankt voor uw geschreven beoordeling.
Recent hebben we telefonisch contact met u opgenomen en u daarnaast per e-mail gesproken om u van een passende oplossing te voorzien.
Raamdecoratie,com

Jessica Laturiuw

Prachtige rolgordijnen voor velux ramen ontvangen, snel geleverd en nog veel belangerijk....super makkelijk te installeren!! Geweldige service ( ik overdrijf echt niet), zoek je iets voor jou raam?... Prachtige rolgordijnen voor velux ramen ontvangen, snel geleverd en nog veel belangerijk....super makkelijk te installeren!! Geweldige service ( ik overdrijf echt niet), zoek je iets voor jou raam? Twijfel niet en kijk eens bij Raamdecoratie.com en nee ik ben daar NIET werkzaam 😉

Communicatie!!

Eric

Klantenservice dikke 10

Opvallende sterke punten:

Rolgordijn liep niet lekker na plaatsing. Reactie van klantenservice:” heel vervelend voor u, wij sturen een nieuwe en als deze werkt stuurt u de oude retour” Geen gezeur en formulieren gewoon... Rolgordijn liep niet lekker na plaatsing. Reactie van klantenservice:” heel vervelend voor u, wij sturen een nieuwe en als deze werkt stuurt u de oude retour” Geen gezeur en formulieren gewoon meteen handelen en regelen. Top zou hier zeker kopen!!!

Giusy Messineo

Héél tevreden.

Top service, prijs 👍

Patrick Van der linden

Goede uitleg en beschrijving

Opvallende sterke punten:

Bij het dakraam rolgordijn was een hele duidelijke beschrijving en maattabel.
Het kiezen voor het juiste rolgordijn is zo wel heem gemakkelijk.