Kwaliteit

Amber Denijs

Super. Snelle levering en fijn product

Opvallende sterke punten:

Scheelt bijna de helft qua prijs met echte Felux rolgordijn

Roland Franco

Alles perfect OK

Opvallende sterke punten:

snelle levering, goed beschreven .

Rudi Theunissen

Naar verwachting en tevreden !

Goedkoper als origineel velux

Dennis P.

Hilde Demeulemeester

Heel vlugge levering! Onze raamverduistering was perfect van maat en heel gemakkelijk te plaatsen! Topfirma!

Opvallende sterke punten:

Vlugge levering en perfecte maten

Arja Pot

Heb via internet gezocht naar de beste aanbieding voor mijn velux rolgordijn. Dat was bij raamdecoratie.com

Opvallende sterke punten:

Snelle gratis levering en bleek dat er ook een cashbackactie was met de mogelijkheid om aankoopbedrag tot €100 terug te winnen

Henk v Doornmalen

Opvallende sterke punten:

Gegaan zoals je het graag hebt

Charelle

Gordijnen werden snel geleverd. Thermische gordijnen besteld, werken heel goed. Niet tevreden over de afwerking.. de zwarte rail die we bestelde kwam met witte hangertjes voor de gordijnen, en voor... Gordijnen werden snel geleverd. Thermische gordijnen besteld, werken heel goed. Niet tevreden over de afwerking.. de zwarte rail die we bestelde kwam met witte hangertjes voor de gordijnen, en voor de gordijnen werden twee lappen stof aan elkaar genaaid waardoor in het midden van beide gordijnen een duidelijke naad te zien is waar het licht dus ook door komt.

Levertijd

Reactie Raamdecoratie.com:

Beste Charelle,
Bedankt voor uw geschreven beoordeling.
Er is inmiddels telefonisch contact met u geweest, en de situatie is opgelost.
Raamdecoratie.com

Arie Van Donkelaar

Meerdere keren besteld. Tweede raam past alleen niet. Ligt niet direct aan raamdecoratie, maar feit blijft wel dat je op basis van een velux type besteld en hem dan niet geïnstalleerd krijgt. De... Meerdere keren besteld. Tweede raam past alleen niet. Ligt niet direct aan raamdecoratie, maar feit blijft wel dat je op basis van een velux type besteld en hem dan niet geïnstalleerd krijgt. De eerste ging moeiteloos!

Prijs en levering

Reactie Raamdecoratie.com:

Beste Arie,
Beste Arie,
Bedankt voor uw geschreven beoordeling.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als u problemen ondervindt met de montage van uw dakraam rolgordijn helpt onze klantenservice u graag verder. Ik raad u aan om contact met onze klantenservice op te nemen!
Raamdecoratie.com

J Zuijderduijn

Netjes op tijd geleverd. Het product is perfect zoals besteld. Gewoon super ik geef een 10