Kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit.

Joey van de Zande

Prijs/kwaliteit

Sara Rogiers

Zeer tevreden! Top kwaliteit!

Opvallende sterke punten:

Geen al te lange levertijd en top kwaliteit aan corecte prijs!

Henk Berendse

Alles goed geregeld

Wim Beijer

Was fijn lastig , maar later ging

marisca

Niet goed. wordt niet gedaan wat op de site staat

Opvallende sterke punten:

de levertijd op de site klopt niks van. wij hadden wat besteld volgende dag verzonden en de dag erna in huis nou niks van waar. we wachten er nog op, ik bestel er niet weer. als je er dan achteraan... de levertijd op de site klopt niks van. wij hadden wat besteld volgende dag verzonden en de dag erna in huis nou niks van waar. we wachten er nog op, ik bestel er niet weer. als je er dan achteraan gaat dat dat je hun belt dan praten ze erover heen en wordt het ineens verzonden. heel vreemd

Reactie Raamdecoratie.com:

Beste Marisca,
Bedankt voor uw review.
Onze excuses dat we onze belofte om het pakket de volgende werkdag te verzenden niet hebben gehaald.
Vanwege de vakantie en drukte is het helaas...
Beste Marisca,
Bedankt voor uw review.
Vanwege de vakantie en drukte is het helaas met één werkdag vertraagd. Wij vertrouwen erop dat DPD het pakket zo spoedig mogelijk bij u zal gaan leveren.
Mochten er verder vragen zijn, dan staat onze klantenservice voor u klaar.
Team Raamdecoratie.com

Monique

(Bewerkt)

Nadat raamdecoratie was geleverd zal.pas na 3 weken gemonteerd kunnen worden. Heb toen aangegeven als het eerder kan dan graag daar het enorm in de weg licht. Ben netjes benaderd toen er eerder een... Nadat raamdecoratie was geleverd zal.pas na 3 weken gemonteerd kunnen worden. Heb toen aangegeven als het eerder kan dan graag daar het enorm in de weg licht. Ben netjes benaderd toen er eerder een plek beschikbaar kwam.

Opvallende sterke punten:

Er wordt nagedacht over hoe te monteren en wat wel of niet mogelijk is

Bea Maurissen

Duidelijk om juist formaat te bestellen en snelle levering.

Egbert Mulder

Duidelijke website waar je alles naar wens kunt vinden. Product is van top kwaliteit en heel simpel te monteren.

Opvallende sterke punten:

Kwaliteit van het product.

Jan Bijhold

Product zoals omschreven.