Kwaliteit

Ingrid De Sloover

Super tevreden

Opvallende sterke punten:

Heel correct, alles netjes afgewerkt, zeer goed verpakt ook

Mirjam Van Rijn

Super tevreden en voldoet precies aan onze verwachtingen

Opvallende sterke punten:

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Kevin De kruif

Super niks geen klachten , al een keer eerder besteld en hadden nu gordijnen op zolder nodig dus we wisten gelijk waar we weer wilde bestellen..

Opvallende sterke punten:

Overzichtelijke site en snelle levering

Francois Corbeels

Klare kijk op de producten, goed uitleg voor de opmetingen in te brengen. snel geleverd.

Opvallende sterke punten:

goed verpakt en klare montage documenten Super!

Netta De Baat

Goede service

Opvallende sterke punten:

Het is super afgehandeld de site is duidelijk en overzichtelijk.
Ik heb hem al doorverwezen.

Sonja Helmstrijd

Goed geholpen in de showroom

Opvallende sterke punten:

ziet er professioneel uit en daar hou ik van. Verkoper was meedenkend en dat is juist wat je nodig hebt

Bianca Simis

Al vaker besteld en altijd goed en mooi

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mark Storm

"Ik ben ontzettend tevreden met de levering van mijn nieuwe raamdecoratie! Vanaf het moment van bestellen tot de installatie verliep alles vlekkeloos. De levering was keurig op tijd en de producten waren stevig verpakt. De kwaliteit overtrof mijn verwachtingen: prachtig afgewerkt en precies zoals beschreven op de website. Het monteren was eenvoudig dankzij de duidelijke instructies. Mijn huis heeft echt een upgrade gekregen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Kwaliteit

Nick Garretsen

Goed!

Service.

Tot drie keer aan toe moeten mailen waar mijn bestelling bleef. Wel heel vriendelijk terug worden gemaild, maar zonder inhoud.

Nvt

Reactie Raamdecoratie.com:

Goedemorgen,
Bedankt voor uw geschreven recensie.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw geschreven recensie.
Door drukte op de productievloer hebben we uw bestelling helaas met enkele dagen vertraging moeten versturen. We hadden u hiervan op de hoogte moeten brengen maar ik constateer zojuist dat dit helaas niet is gebeurt. We bieden hiervoor onze excuses aan.
We hopen dat u desondanks kan genieten van de mooie raamdecoratie.
Team - Raamdecoratie.com