Kwaliteit

Henrieke Timmer

Geweldige (inmeet) service

Snelle levering.
Inmeet service keurig op tijd, en als ze sneller klaar zijn bij de vorige klant, keurig een belletje of het uitkomt ze er eerder zijn.

Emiel Otten

Perfect meteen goed en gemakkelijk te monteren

snelle service

Nick Hagen

Service niet zoals je wenst, 6 weken moeten bellen waar de bestelling blijft niemand weet er wat van bellen met productie wordt niet gedaan. Vervolgens horen we dat het oktober wordt waarop we nog... Service niet zoals je wenst, 6 weken moeten bellen waar de bestelling blijft niemand weet er wat van bellen met productie wordt niet gedaan. Vervolgens horen we dat het oktober wordt waarop we nog geen paar dagen later de bestelling in huis hebben…

Prijs/kwaliteit

Wim Thomassen

Opvallende sterke punten:

Snel geleverd, maar typenr. Is gelijk aan het velux typenr, maar de uitvoering is anders.

JGWF Leenders

Montagebeschrijving was summier, ook doorgegeven aan klanten service.
Zoals ik al beschreef, goed behandeld.

Opvallende sterke punten:

Mailcontact was correct en vlot.

F.J. Snijder

Marjolein Terband

Zeer goede ervaring. Volgende rolgordijn komt weer hier vandaan.

Opvallende sterke punten:

Gratis kleurstaaltjes, goede omschrijving van alle beschikbare opties, transparante dienstverlening

Annette Gulker

Leuk product maar installatie was moeilijker dan verwacht

Opvallende sterke punten:

goed product, vooraf kleurstalen gekregen om de juiste keuze te kunnen maken

Paul Vanthienen

Product is kwalitatief zoals beschreven op de site

gevraagde afmetingen kloppen

Ra Hendriksen

Netjes thuis komen opmeten en advies gegeven. Kleine 4 weken wachten op me bestelling was ook netjes verpakt en bezorgd. Alleen jammer dat ze niet gelijk geplaatst... Netjes thuis komen opmeten en advies gegeven. Kleine 4 weken wachten op me bestelling was ook netjes verpakt en bezorgd. Alleen jammer dat ze niet gelijk geplaatst werden nu nog 14 dagen wachten voor ze worden opgehangen in me huis .Dat vind ik wel een min punt als je ze laat plaatsen door jullie dat je dan 14 dagen moet wachten. Was een service geweest als ze gebracht worden dan gelijk op plaatsen de duo rolgordijnen.

Opvallende sterke punten:

Degene die kwam opmeten de Duo rolgordijnen was een topper.